Breathwork bliss, cacaoceremonie en soundhealing

Een bijzondere avond bestaand uit drie onderdelen.
Een avond van ontvangen, energie, diepe ontspanning en hartsverbinding.

Dat wil ik

Unieke bliss & helingsreis!

Tijdens deze avond ga je onder leiding van Marjolein (ademcoach, energetic soundhealer en ceremonieel begeleider) je verbinden met de spirit van de cacao, die je helpt om in contact te komen met je intuïtie en je hart te openen. Een goede voorbereiding en verdieping op jouw ademreis. 

De verbonden ademhaling geeft je gezondheid een boost en helpt je om onbewust vastgezette onverwerkte blokkades en emoties los te laten.

Aansluitend aan de ademreis kun je heerlijk ontspannen tijdens een soundhealing. De trillingen werken tot diep in je cellen door, je levensenergie gaat stromen en ervaart diepe ontspanning.


Je hoeft alleen maar te ontvangen (je ligt op een matje), je relaxt en laat de energie stromen zoals deze op dat moment wil. Je bent in het moment en opent jezelf om te ontvangen. Alles mag er zijn, joy, blijdschap, maar ook tranen. Dit is het pad van in overgave gaan, het geeft mogelijkheid tot heling, een diepere verbinding met je ziel en missie in het leven. Verbinden met het leven in jou op dat moment. De muziek gaat je daarin ondersteunen.

Programma

♡  Cacaoceremonie

♡ Adem Bliss Reis
♡  Sjamanistische healing

♡ Energetic Soundhealing

♡ Persoonlijke aandacht

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er meedere begeleiders aanwezig zijn om voor een veilige bedding te zorgen:

Marjolein

Hypnotherapeut, Ademcoach, Energetic Soundhealer, Systemisch en NLP coach, Yogadocente en Ceremonieel begeleider
Fabian Ruijgrok - NLP- en depressiecoach

Fabian

Systemisch en NLP coach, Depressiecoach, Schrijver/ inspirator en Shamanic practitioner

Review ⭐⭐⭐⭐⭐

null

Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Cacao

Cacao is een puur hartmedicijn. Tijdens het drinken van een kopje warme cacao maak jij verbinding met de zachte liefdevolle spirit van de cacao, die je hart opent en jou in liefde begeleid op jouw innerlijke reis. Je komt in een diepere verbinding met jouw innerlijke wijsheid en met je bewustzijn wat kan zorgen voor  inzichten. De cacao activeert ook jouw creatievermogen en heeft ook een gezond effect op ons lichaam en geest. Het brengt je een positieve flow waarin je rust en blijdschap ervaart. Ook helpt het je om beter te focussen. Lichamelijk geeft het je immuunsysteem een gezonde boost, door de mineralen en anti-oxidanten in de cacao... Laat de spirit van moeder cacao je als teacher meenemen op reis naar je eigen hart.

 • Opent je hart, waardoor je je aandacht kan richt op waar je mag en wilt zijn
 • Bron van mineralen en antioxidanten
 • Verjongt de cellen
 • Gunstig effect op je hart en vaatstelsel
 • Helpt bij een goede doorbloeding
 • Vermindert stress
 • Werkt als een natuurlijk antidepressiva
 • Verbinding met je ware zelf
 • Persoonlijke en spirituele groei

Cacaobonen grinden

Adem

Wanneer we iets spannends of traumatisch meemaken zetten we onze adem vast. Daardoor krijgt je lichaam te weinig zuurstof. Dit kan allerlei vage klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, slecht slapen, migraine of andere vage lichamelijke klachten. Maar ook mentale klachten zoals slecht concentreren, burn-out, angst en depressie.  Deze gebeurtenissen of trauma’s slaan we op in ons lichaam (als onverwerkte blokkades en emoties) en we hebben niet geleerd deze weer los te laten. Met ademwerk open je en laat je los wat je onbewust hebt vastgezet op zowel fysiek, als mentaal niveau. 

Tijdens deze ademsessie begeleid ik je in een ademhalingstechniek waardoor je in diepe ontspanning komt. Omdat je je lichaam van heel veel zuurstof voorziet, gaat je lichaam ‘aan’, voel je de energie door je lichaam stromen en daardoor kan het weer ontspannen.

Je komt dus op een liefdevolle manier in contact met jezelf en je lichaam.

 • Diepe ontspanning
 • Uit je hoofd, in je lijf
 • Meer energie
 • Weg met vage klachten
 • Verbeter je weerstand
 • Onverwerkte blokkades en emoties loslaten
 • Verminder pijnprikkels

Review ⭐⭐⭐⭐⭐

null

📸 Unienkfotografie

Laat spanningen en blokkades los en activeer het zelfhelend vermogen door diepe ontspanning en krachtige helingsmethodes!

Sjamanistische healing

Als je emotionele blokkades ervaart, je ‘verloren’ of een leegte voelt, een trauma hebt meegemaakt of duidelijkheid zoekt over wat je moet doen in een moeilijke situatie, dan kan sjamanistische healing enorm helend zijn. Blokkades worden los gemaakt en opgeruimd, zodat je meer ruimte in jezelf voelt.

Het sjamanisme gaat ervan uit dat alles wat bestaat een eigen bewustzijn of eigen energie heeft en maakt gebruik van oeroude technieken om lichaam en geest te herstellen. Het bied je spirituele en energetische ondersteuning in momenten van transformatie of persoonlijke uitdagingen. Zo ook tijdens deze Breath Journey & Soundhealing.

Zo heeft Fabian een twee-jarige opleiding afgerond waar hij o.a. gewerkt heeft met Energetische healing, Extraction en Soul & Power Retrieval, Transfiguratie en Healing met Spiritueel licht, Depossession, Deconditioning & Curse Unravelment, Ancestral Healing en het werken met Transformatierituelen.

Soundhealing

Klank- of soundhealing is een oeroude manier van heling voor je mentale, fysieke en emotionele gezondheid. Hoe werkt het? Klank is trilling en trilling raakt elk deel van je lichaam. Dit betekent dat je klank niet alleen met je oren waarneemt, maar met elke cel in je lichaam. Ook diep opgeslagen emoties kunnen zo bereikt worden. Zo kunnen de klanken contact maken met dieperliggende blokkades die opgeslagen zijn als bijvoorbeeld overtuigingen in de cellen. Thema's zoals angst, ego, jaloezie, pijn, depressie en ook blijheid kunnen hierdoor aangeraakt worden. Deze zullen transformeren zodat je meer ruimte in jezelf voelt.

Ook komen de hersengolven door de trillingen in een andere frequentie dan normaal. Je ervaart daardoor een diepe ontspannen staat, de levensenergie gaat stromen, afvalstoffen worden verwijderd en je bewustzijn verruimt. Gedachten komen tot rust. Je hart opent zich. Ladingen, weerstand en angst worden losgelaten.

Tijdens de soundhealing maak je een 'reis'. De beelden, symbolen en eventuele andere ervaringen die je mag ontvangen, geven veel informatie. Informatie over het thema wat er in je leven speelt, waar je aan werkt of de antwoorden waar je naar op zoek bent.

Je voelt de energie van de klanken in je lijf. Dat komt omdat ons lichaam voor een groot gedeelte uit water bestaat. De klanken brengen het water in jou in trilling.

De klanken gaan met elkaar samenwerken. Daardoor kunnen blokkades die in ons lichaam vastzitten lostrillen. Er kunnen ook veel emoties vrijkomen. De soundhealing helpt je om deze emoties ook te verwerken en om ze een plek te geven.

 • Kalmeert en herstelt de geest - diepe ontspanning
 • Verlicht pijnen
 • Vermindert stress, angst en depressie
 • Versterkt immuunsysteem
 • Transformeer blokkades, opgeslagen emoties
 • Ervaar meer ruimte in jezelf
 • Levensenergie gaat stromen
 • Afvalstoffen worden verwijderd

We gebruiken klankschalen en andere rustgevende instrumenten, zoals stemvorken, tinghsa, kosha's, happy drum en ocean drum, sjamaanse drum, rainstick, ratels, kalimba, fluit en nog veel meer indiase en andere inheemse instrumenten.

De keuze en het gebruik van de instrumenten wordt helemaal afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Datum

Klik op onderstaande button voor data

Kosten

111 euro

Tijd

19:00 - 22:00

Locatie

Rockanje (Zuid-Holland)

111 euro

Breathwork bliss, cacaoceremonie en soundhealing

Ga je mee op deze unieke helende reis?


Dit levert het je op: 

 • Diepe ontspanning
 • Loslaten spanningen en blokkades
 • Opladen
 • Meer energie 
 • Een sterker immuunsysteem
 • Activatie zelfhelend vermogen


Dit is alles wat je krijgt:

⭐Cacaoceremonie

⭐Adem Bliss Reis

⭐Sjamanistische healing

⭐Energetic soundhealing

⭐Persoonlijke aandacht

 (ervaring niet nodig)

Wat anderen van de evenementen vinden:

Jeetje wat ben ik thuis gekomen bij mezelf. Ik voel me een stuk beter, meer ontspannen en kan tijd voor mezelf maken. Ik ben jullie echt zo dankbaar🙏voor al het geduld en de liefde die jullie geven, ik heb dit gevoeld en dat was enorm fijn🥰 Ik kom zeker terug.
Petra
Marjolein geeft zo'n vertrouwen dat het allemaal goed is en zij je helpt om erdoorheen te gaan. Ik voel me nu lichter en rustiger✨
Miranda Wijers
Door de combinatie van diverse technieken die Marjolein gebruikte, ben ik tijdens een uitermate comfortabele journey tijdens diepe rust tot inzichten gekomen.
Marite Barg