Even stil staan was mijn inzicht van een burn-out
04 maart 2020 

Even stil staan was mijn inzicht van een burn-out

Even stil staan was mijn inzicht na een burn-out. Ik hield van de grenzen opzoeken en ze te overschrijden. Eigenlijk was dat uitstelgedrag of een uiting van onzekerheid.

Rond mijn pubertijd was ik nogal een bezige bij. Ik hield me bezig met van alles. Ook hield ik van de grenzen opzoeken en ze te overschrijden. Ik deed lekker waar ik zin in had. Ik had heel de week wat te doen. Hobby’s, sporten en met vrienden afspreken. Ook ging ik al op mijn 15e al samenwonen.

Eigenlijk was dat uitstelgedrag of een uiting van onzekerheid. Ik wilde graag gezien worden en voelde me vaak niet op mijn gemak en op mijn plek tussen anderen. Lang na mijn pubertijd ging dat ook nog even door. Tot dat ik in 2016 in een burn-out kwam. Dat voelde als een machteloze, verdrietige, onrustige en sombere periode. Ik moest verplicht ‘even stil staan’. En dit werd dan tevens een groot inzicht van de burn-out.

Gelukkig ben ik daar met hulp van yoga, NLP en hypnotherapie uitgekomen en voel ik weer de sprankelende energie van vroeger. Ervaar ik weer vreugde, plezier en het allerbelangrijkste liefde voor mezelf. Ik doe nu waar IK blij van wordt.

Mijn leven is echt niet perfect. Want dat zou heel saai zijn en heb je niks meer te doen in het leven ;). Maar ik ben ik ervan overtuigd dat ik anderen met mijn manier van denken, voelen en leven kan helpen.

In dit digitale tijdperk is de moderne mens overprikkeld en emotioneel gestrest. Ook ik merk dat. Iedere keer herinner ik mezelf aan mijn inzicht of persoonlijke boodschap van mijn burn-out in 2016: even stil staan.

Ik zou jou ook zo’n inzicht gunnen. Een inzicht die jouw helpt de transformatie te maken in je leven die je zou willen. Dat je aan de slag gaat met even stil te staan bij jezelf. Dat jij tijd maakt voor jezelf en steeds bewuster gaat worden wat je voor jezelf eigenlijk nodig hebt om echt jezelf te zijn, om gelukkig te zijn en innerlijke rust te ervaren.

Je kunt namelijk ook tijdens je bezigheden in je dagelijkse leven stil staan bij jezelf. Het is een manier van leven die alles makkelijker maakt voor jou. Juist door van alles weg te drukken en niet onder ogen te zien blijf je erover struikelen.

Daarom begeleid ik jou graag met yoga, mindsetcoaching en/of hypnotherapie. Ik heb hier verschillende trajecten en programma’s voor ontwikkeld die jouw helpen ‘even stil te staan’. Het gaat mij erom dat jij innerlijke rust gaat ervaren, leert omgaan met je gedachte en emoties, zelfliefde (terug)krijgt.

Volg je mij al op Youtube? Daar vind je adem- en meditatiesessies.

Over de schrijver
Mijn missie is om jou te helpen groeien op het gebied van bewustzijn en zelfliefde, zodat je overbodige stress, angst, onzekerheid en zelfafwijzing achter je kunt laten. Dat doe ik door tips, inspiratie, inzichten en oefeningen te delen via e-books, blogs, video’s, online programma's en andere evenementen en activiteiten.
Reactie plaatsen