Vrouw mediteert op het strand, even stilstaan en me-time

Tijdens deze workshop

  • Onthul ik mijn grootste inzichten, doorbraken, en leermomenten die ik in de afgelopen 10 jaar geleerd heb om weer rust in mijn hoofd te krijgen.
  •  Ontdek je met welke methodes je zelfverzekerder en met compassie naar jezelf door het leven kunt gaan. 
  • Kom je meer te weten over het nut van ademhalingsoefeningen, meditatie en hypnose.
  • Mag je aan het einde al je brandende vragen stellen.
  • Ga ik mijn grote levenswerk aanbieden.
Marjolein Groen - innerlijke rust
Marjolein Groen

Over de spreker

"Ik was vroeger een heel onzeker meisje met een lage eigenwaarde. Ik was bang wat andere wel niet van mij zouden denken. Dit zorgde voor veel stress. Nu, een burn-out, 10 jaar ervaring en vele opleidingen verder, weet ik beter en weet ik hoe ik ontspanning, zelfvertrouwen en zelfliefde creëer bij mezelf.

Door mijn eigen ervaring, kan ik nu anderen mensen begeleiden die te veel stress ervaren en worstelen met onzekerheid en gebrek aan eigenwaarde, want ik weet hoe het is om je uitgeput, gestresst en onzeker te voelen."

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Geen opnames

LIVE uitzending, geen opnames

Max 100 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!