Agenda

Vind hier jouw evenement om te verbinden en te helen!

juli 2023 t/m n.n.t.b.

Ik ben even gestopt voor nog onbekende tijd met evenementen begeleiden, zodat ik me kan focussen op het Lichter Leven Platform.

Wel ben ik beschikbaar voor inhuur van evenementen. Stuur een e-mail voor meer info naar info@eyeamme.nl.

Wil je op de hoogte gehouden worden, wanneer ik weer evenementen ga geven?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of één van de app-groepen.

Breathwork bliss, cacaoceremonie en soundhealing

Een bijzondere avond van ontvangen, energie, diepe ontspanning en hartsverbinding. Je hoeft alleen maar te ontvangen, je relaxt en laat de energie stromen zoals deze op dat moment wil. Je bent in het moment en opent jezelf om te ontvangen. Alles mag er zijn, joy, blijdschap, maar ook tranen. Dit is het pad van in overgave gaan, het geeft mogelijkheid tot heling, een diepere verbinding met je ziel en missie in het leven. Verbinden met het leven in jou op dat moment. De muziek gaat je daarin ondersteunen.

Dit is alles wat je krijgt:

 • Cacaoceremonie
 • Ademwerk
 • Soundhealing
 • Persoonlijke aandacht

Healing Retreatdag

Laat spanningen en blokkades los en activeer het zelfhelend vermogen door diepe ontspanning en krachtige helingsmethodes!

Dit is alles wat je krijgt:

 • Cacaoceremonie
 • Ademwerk
 • Hoofd-/voetmassage
 • Olieroller met etherische oliën
 • Energetische healing
 • Hypnose / meditatie / yoga nidra
 • Soundhealing
 • Heerlijke lunch
 • Persoonlijke aandacht
Marjolein wandelt in Mildenburgbos

Breath & Nature Retreatdag

Diepe ontspanning, loslaten, opladen, meer energie, een sterker immuunsysteem, meer innerlijke mentale kracht en thuiskomen in je natuur! 

Dit is alles wat je krijgt:

 • meditatie
 • cacaoceremonie
 • ademwerk
 • klankhealing
 • heerlijke lunch
 • wandeling van 5-10 km
 • optioneel koudetraining / winterzwemmen

Transformational 

Breath Journey

Een reis voorbij je beschermingslagen

Deze ademreis geef je jezelf letterlijk ademruimte! Dit doen we met een verbonden/chaotische ademsessie. Tijdens de ademsessie zijn er verschillende fases: Activatie – Release – Regressie - Integratie. Deze fases samen zijn een cyclus en de hele cyclus ga je in een ademsessie een aantal keer in. Voorafgaand aan het ademen nemen we je thema door. Dus hetgeen wat er speelt of waar je in je leven tegen aanloopt. Zodat je hiermee de ademsessie in kunt gaan. De ademcirkel is klein en je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding.

Shamanic Soul Retrieval

Ervaar in dit Sjamanistische Ritueel hoe het is om een verloren ziels-/kindsdeel terug te halen. Voel je gedragen en liefdevol ondersteund in jouw proces. In de veilige bedding van de tribe word je door middel van ademwerk, muziek, dans en rotatie in trance gebracht. De tribe draagt je, letterlijk, en daarna mag je door middel van een representant contact maken met jouw verloren deel.

Soul Retrieval is een eeuwenoud Sjamanistische helingsmethode voor het terughalen van zielsdelen/kindsdelen die je 'kwijt' of 'vergeten' bent en graag terug wilt halen. Door het terughalen ervan hersteld de heelheid van de ziel. Ziel betekent in dit geval je essentie en je levenskracht. Soul Retrieval helpt je om contact te maken met andere dimensies en tijdlijnen waar je zielsdelen zich bevinden. Door middel van een begeleide reis haal je ze terug en integreer je ze in je huidige zijn en realiteit.

Magie, elke keer weer. Er is beperkt plek.

Cacao & sound ceremonie

Cacao & Sound

Ervaar de kracht van ceremoniële cacao en soundhealing en mantrazingen. Laat je levensenergie stromen, open je hart, ervaar diepe ontspanning en verruim je bewustzijn.

We beginnen met ceremoniële cacao die ons verwarmd en ons hart opent. Ons prachtige hart die zich opent voor (zelf)liefde, ontvangen en verbinding. 

Terwijl jij voelt dat je mag gaan ontspannen, zullen wij de ruimte onderdompelen in diverse klanken en trillingen. Je mag ontvangen en hoeft verder niks te doen. 

Daarna gaan we (mantra's) zingen en aan jou de uitnodiging om mee te doen wanneer je dat voelt. Alles mag, maar niks hoeft.

Marjolein ligt in een Restorative yogahouding de buiktwist

Yoga Retreat Dag

Een Retreat Dag met essentiële oliën. Wil jij je lichaam ontgiften, je geest kalmeren, het lichaam ontspannen en het evenwicht herstellen? Oftewel, je lichaam en geest afstemmen en in balans brengen, zodat je moeiteloos in beweging komt? Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Tijdens deze dag gebruiken we de kracht van etherische oliën, pranayama (ademtechniek), visuele meditatie, restorative yoga en yoga nidra om mentaal, lichamelijk en emotioneel in balans en tot bloei te komen.

Bad Bitches Ceremony Weekend

Een weekend vol verbinding, releases, heling en ontspanning. Wat heb jij eigenlijk nodig om jezelf volledig te uiten? Deze dagen staan in het teken van uiting geven aan je emoties door middel van een Magic Truffel/bonbons Ceremonie, Vuur & Woede Ceremonie, Ademwerk, verbindende oefeningen, beweging, ontspanning, plezier, lekker eten en een fijn samen zijn en meer...... In een veilige bedding van vrouwen steunen en dragen we elkaar.

We gaan echt Bad Ass de diepte in en onze innerlijke bitch naar boven halen. Het klinkt misschien als grap. Maar het wordt tijd dat we ons gaan durven uiten.