Vrouw ligt ontspannen op matje met dekentje over haar heen

Breath Journey

Een reis voorbij je beschermingslagen

Veilige setting

.

Blokkades oplossen

.

Persoonlijke begeleiding

.
Getekende gezichten op vingertoppen met verschillende uitdrukkingen van emoties, angsten en beperkende overtuigingen

Voorbij de beschermingslagen

Vanaf kleins af aan gebeuren er dingen die je soms de adem benemen. Waardoor je even niet wil voelen, niet in je lichaam aanwezig wil zijn en je daardoor de adem hoger in je lijf brengt. De gevoelens worden opgeslagen in je lichaam voor een later moment. Deze worden vaak weer vergeten terwijl je maar door gaat.

Er ontstaan beschermingslagen. Je krijgt steeds meer prikkels en je komt steeds minder tot rust bij Jezelf. Je zet Jezelf gevangen in het ‘maar door gaan’ en ‘van alles moeten’. Het lichaam altijd alert in de modus van vechten, vluchten of bevriezen en is er nog nauwelijks ruimte om adem te halen in je lijf. Waar je enkel nog leeft in je hoofd met alle verhalen en niet kunnen durven voelen!

Grote dome voor coaching workshops en yoga tijdens yoga retreat Portugal

Persoonlijke begeleiding én de kracht van de groep

Wil je graag ervaren hoe het is om een Breath journey in een groep te doen?

Ademen in een groep is heel krachtig. Het versterkt de energie. Er ontstaat een krachtig energieveld dat ieders proces ondersteunt.

De ademcirkel is klein en er zijn per ademcoach maximaal 3 deelnemers zodat iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

Wat gaan we doen?

Deze ademreis geef je jezelf letterlijk ademruimte! Dit doen we met een verbonden/chaotische ademsessie.

Tijdens de ademsessie zijn er verschillende fases: Activatie – Release – Regressie - Integratie

Deze fases samen zijn een cyclus en de hele cyclus ga je in een ademsessie een aantal keer in.

Voorafgaand aan het ademen neem je samen met de ademcoach je thema door. Dus hetgeen wat er speelt of waar je in je leven tegen aanloopt. Zodat je hiermee de ademsessie in kunt gaan.

Wat het je oplevert

De kracht van ademen is werkelijk een prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. We gebruiken de adem om in overgave, in trance en uit het denken te komen. Hierdoor zullen er onafgemaakte (emotionele) bewegingen afgemaakt gaan worden, zodat blokkades oplossen.

Deze release kan zich uiten in geluid, in schreeuwen, huilen, of het uiten van fysieke bewegingen, trillen, automoto bewegingen, verkrampingen etc. Al deze uitingen mogen toegelaten worden, we laten gebeuren wat er gebeurt en wat er nodig is in een veilige omgeving.

Als je voorbij de beschermingslagen komt, kan er emotionele kou en pijn vrijkomen. Dit vraagt om kundige en liefdevolle begeleiding.  Wij weten hoe we mensen in hun diepste kwetsbaarheid bij kunnen staan.

Reviews

null

null

Officeel erkend The Breathwork Coach

€ 165,-
€ 97,-

Breath Journey

  • Kan jij wel wat ademruimte gebruiken?
  • Wil en durf je voorbij je beschermingslagen te gaan?
  • Ben je klaar om afscheid te nemen van je blokkades?


Dan is dit de meest transformerende Breath Journey die je tegen zult komen met professionele ademcoaches. Je profiteert nu nog van deze kortingsprijs.


Verschillende data en tijden beschikbaar. Je vind de data wanneer je op onderstaande knop druk.


De Breath Journeys vinden plaats in  Hellevoetsluis of Rozenburg  (Zuid-Holland) .