Transformational Breath Journey & Soundhealing

Een reis voorbij je beschermingslagen

Aanmelden

Veilige setting

Blokkades oplossen

Persoonlijke aandacht

Wat wil emotionele pijn jou vertellen?

Als kind had je geen keuze behalve het wegdrukken van de pijn.

Nu heb je de keuze om er voor jezelf te zijn.

Het liefst willen we weg van deze pijn, het niet voelen.

Maar wat zou er gebeuren als je er liefdevolle aandacht aan zou geven?

In een veilige bedding, ontdek je met deze 'Transformational Breath Journey' wat voor bevrijding dit geeft.

Ervaar je dat je:

 • het contact met jezelf/lichaam bent verloren en te veel in je hoofd zit
 • veel stress en angst ervaart
 • vaak moe bent
 • weinig zelfwaardering hebt
 • belemmerende overtuigingen/gedachten hebt die je tegenhouden
 • moeite hebt om jou grenzen aan te geven
 • constant onverklaarbare spanning voelt
 • emotioneel geblokkeerd bent
 • depressieve gevoelens hebt

Wil je:

 • uit het hoofd in je lijf komen
 • diepe ontspanning ervaren
 • een reis voorbij je bescherminslagen maken
 • (emotionele/mentale) blokkades en belemmeringen loslaten
 • meer eigenwaarde
 • je bevrijden van belemmeringen en oud zeer
 • meer zelfvertrouwen en je grenzen aangeven
 • innerlijke rust en letterlijk meer ruimte ervaren
 • in contact komen met je gevoelens, zodat je keuzes kunt maken die passen bij je hartsverlangens en je levensmissie

Lees dan verder

Getekende gezichten op vingertoppen met verschillende uitdrukkingen van emoties, angsten en beperkende overtuigingen

Voorbij de beschermingslagen

Vanaf kleins af aan gebeuren er dingen die je soms de adem benemen. Waardoor je even niet wil voelen, niet in je lichaam aanwezig wil zijn en je daardoor de adem hoger in je lijf brengt. De gevoelens worden opgeslagen in je lichaam voor een later moment. Deze worden vaak weer vergeten terwijl je maar door gaat.

Er ontstaan beschermingslagen. Je krijgt steeds meer prikkels en je komt steeds minder tot rust bij Jezelf. Je zet Jezelf gevangen in het ‘maar door gaan’ en ‘van alles moeten’. Het lichaam altijd alert in de modus van vechten, vluchten of bevriezen en is er nog nauwelijks ruimte om adem te halen in je lijf. Waar je enkel nog leeft in je hoofd met alle verhalen en niet kunnen durven voelen!

Deelnemers van een meditatie en adem les zitten in de yurt

Persoonlijke begeleiding én de kracht van de groep

Ademen in een groep is heel krachtig. Het versterkt de energie. Er ontstaat een krachtig energieveld dat ieders proces ondersteunt.

Het kan ook heel kwetsbaar zijn. Tijdens het event krijg je persoonlijke aandacht. Wij vinden dit heel belangrijk en daarom zijn er meerder begeleiders. Zodat jij je gedragen voelt en voorbij je blokkades durft te gaan en deze kunt loslaten. Je zogezegde muren laten zakken of masker afzetten om te zijn wie je bent, zodat je je proces kan aangaan en helemaal kan thuiskomen bij jezelf.

Om die reden houden we de groep klein en zijn er per begeleider maximaal 4 deelnemers  zodat iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

Wij zorgen voor een veilige bedding:

Marjolein

Hypnotherapeut, Ademcoach, Energetic Soundhealer, Systemisch en NLP coach, Yogadocente en Ceremonieel begeleider
Fabian Ruijgrok - NLP- en depressiecoach

Fabian

Systemisch en NLP coach, Depressiecoach, Schrijver/ inspirator en Shamanic practitioner

Mahalia

Yogadocente, NLP practitioner, Familieopsteller, Ademcoach en Podcaster

Mireille

Ademcoach, Koudetrainer (winterzwemmen) en Soul coach

Lichaams- en energetisch werk

We bieden verdiepend ademwerk vanuit de bron: jouw lichaam. Deze transformatiereis gaan we met elkaar op verkenningstocht in jezelf. Vooraf, tijdens en na de ademsessie zullen wij intuïtief en ondersteunend coaching, lichaamswerk en energetisch werk uitvoeren, mits dit goed voelt voor jou.

 • Technieken als: Focussing / Timeline therapy / Kinesiologie
 • Stembevrijding
 • Bodydearmouring
 • Sjamanistische healing
 • Energetisch werk

Sjamanistische healing

Als je emotionele blokkades ervaart, je ‘verloren’ of een leegte voelt, een trauma hebt meegemaakt of duidelijkheid zoekt over wat je moet doen in een moeilijke situatie, dan kan sjamanistische healing enorm helend zijn. Blokkades worden los gemaakt en opgeruimd, zodat je meer ruimte in jezelf voelt.

Het sjamanisme gaat ervan uit dat alles wat bestaat een eigen bewustzijn of eigen energie heeft en maakt gebruik van oeroude technieken om lichaam en geest te herstellen. Het bied je spirituele en energetische ondersteuning in momenten van transformatie of persoonlijke uitdagingen. Zo ook tijdens deze Breath Journey & Soundhealing.

Zo heeft Fabian een twee-jarige opleiding afgerond waar hij o.a. gewerkt heeft met Energetische healing, Extraction en Soul & Power Retrieval, Transfiguratie en Healing met Spiritueel licht, Depossession, Deconditioning & Curse Unravelment, Ancestral Healing en het werken met Transformatierituelen.

Twee vrouwen kijken naar elkaar

Hoe werkt de ademreis?

Deze ademreis geef je jezelf letterlijk ademruimte! Dit doen we met een verbonden/chaotische ademsessie.

Tijdens de ademsessie zijn er verschillende fases: Activatie – Release – Regressie - Integratie. Deze fases samen zijn een cyclus en de hele cyclus ga je in een ademsessie een aantal keer in.

Voorafgaand aan het ademen gaan we aan de slag met je thema. Dus hetgeen wat er speelt of waar je in je leven tegen aanloopt. Zodat je hiermee de ademsessie in kunt gaan.

Het voorwerk en ademwerk met de hiervoor speciaal afgestemde muziek is een krachtige manier om vastgezette spanning los te laten en weer te komen tot de diepste kern van jouzelf!

De release

De kracht van ademen is werkelijk een prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. We gebruiken de adem om in overgave, in trance en uit het denken te komen. Hierdoor zullen er onafgemaakte (emotionele) bewegingen afgemaakt gaan worden, zodat blokkades oplossen.

Deze release kan zich uiten in geluid, in schreeuwen, huilen, of het uiten van fysieke bewegingen, trillen, automoto bewegingen, verkrampingen etc. Ookwel de beweging stem geven of stembevrijding.

Al deze uitingen mogen toegelaten worden, we laten gebeuren wat er gebeurt en wat er nodig is in een veilige omgeving.

breath journey in de yurt 2022

Wat het je oplevert

Als je voorbij de beschermingslagen komt, kan er emotionele kou en pijn vrijkomen. Dit vraagt om kundige en liefdevolle begeleiding.  Wij weten hoe we mensen in hun diepste kwetsbaarheid bij kunnen staan.

Met deze manier van ademen laat je je lichaam het werk doen waardoor je op celniveau oude wonden kan helen, en pijn uit het verleden, trauma’s of negatieve herinneringen mag gaan omarmen. Je gaat letterlijk releasen en alles wat daar bij komt kijken mag er in zijn geheel zijn. Je bent veilig.

Soundhealing

Klank- of soundhealing is een oeroude manier van heling voor je mentale, fysieke en emotionele gezondheid. Hoe werkt het? Klank is trilling en trilling raakt elk deel van je lichaam. Dit betekent dat je klank niet alleen met je oren waarneemt, maar met elke cel in je lichaam. Ook diep opgeslagen emoties kunnen zo bereikt worden. Zo kunnen de klanken contact maken met dieperliggende blokkades die opgeslagen zijn als bijvoorbeeld overtuigingen in de cellen. Thema's zoals angst, ego, jaloezie, pijn, depressie en ook blijheid kunnen hierdoor aangeraakt worden. Deze zullen transformeren zodat je meer ruimte in jezelf voelt.

Ook komen de hersengolven door de trillingen in een andere frequentie dan normaal. Je ervaart daardoor een diepe ontspannen staat, de levensenergie gaat stromen, afvalstoffen worden verwijderd en je bewustzijn verruimt. Gedachten komen tot rust. Je hart opent zich. Ladingen, weerstand en angst worden losgelaten.

Tijdens de soundhealing maak je een 'reis'. De beelden, symbolen en eventuele andere ervaringen die je mag ontvangen, geven veel informatie. Informatie over het thema wat er in je leven speelt, waar je aan werkt of de antwoorden waar je naar op zoek bent.

Je voelt de energie van de klanken in je lijf. Dat komt omdat ons lichaam voor een groot gedeelte uit water bestaat. De klanken brengen het water in jou in trilling.

De klanken gaan met elkaar samenwerken. Daardoor kunnen blokkades die in ons lichaam vastzitten lostrillen. Er kunnen ook veel emoties vrijkomen. De soundhealing helpt je om deze emoties ook te verwerken en om ze een plek te geven.

 • Kalmeert en herstelt de geest - diepe ontspanning
 • Verlicht pijnen (het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je met schouderpijn komt en zonder schouderpijn weer weggaat.)
 • Vermindert stress, angst en depressie
 • Versterkt immuunsysteem
 • Transformeer blokkades, opgeslagen emoties
 • Ervaar meer ruimte in jezelf
 • Levensenergie gaat stromen
 • Afvalstoffen worden verwijderd

We gebruiken klankschalen en andere instrumenten, zoals stemvorken, tinghsa, kosha's, happy drum en ocean drum, sjamaanse drum, rainstick, ratels, kalimba, fluit en nog veel meer indiase en andere inheemse instrumenten.

De keuze en het gebruik van de instrumenten wordt helemaal afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Kan jij wel wat ademruimte gebruiken?

Wil en durf je voorbij je beschermingslagen te gaan?

Ben je klaar om afscheid te nemen van je blokkades?

Aanmelden

Reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

null

null

null

null

Wat ga je ervaren :

Meer ruimte en verbinging met jezelf

Meer ruimte en verbinding met jezelf

We gaan verbinden met de stukken waar jij tegenaan loopt. We gaan deze stukken erkennen, voelen en niet meer wegstoppen. Hierdoor zullen de opgeslagen emoties en verkrampingen oplossen waardoor er meer ruimte ontstaat.
Ademcoach zit naast liggende deelnemer

Transformerend ademwerk die je heling en diepe ontspanning geeft

Met ademwerk open je en laat je los wat je onbewust hebt vastgezet op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De kracht van ademen is werkelijk een prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf.

De soundhealing helpt je om ladingen, weerstand en angst los te laten

De klanken maken contact met dieperliggende blokkades die opgeslagen zijn  in je cellen. Thema's zoals angst, ego, pijn, schaamte, depressie en ook blijheid kunnen hierdoor aangeraakt worden. Er kunnen ook veel emoties vrijkomen. De soundhealing helpt je om deze emoties ook te verwerken en om ze een plek te geven. Deze zullen transformeren zodat je meer ruimte in jezelf voelt. Gedachten komen tot rust. Je hart opent zich. 

Vrouw heeft armen gespreid en opent zich voor vrijheid en transformatie

Je ontdekt nieuwe inzichten en wijsheden

We gebruiken de intelligentie van het lichaam, want alle antwoorden zitten al in je. Aan alle opgeslagen emoties mag uiting gegeven worden via het lichaam.

Lichaams- en energetisch werk voor ondersteuning tijdens jouw transformatie

Vooraf, tijdens en na de ademsessie zullen wij intuïtief en ondersteunend coaching, lichaamswerk en energetisch werk uitvoeren, mits dit goed voelt voor jou. Het bied je spirituele en energetische ondersteuning in momenten van transformatie of persoonlijke uitdagingen. Denk aan: Focussing / Timeline therapy / Kinesiologie, Stembevrijding, Bodydearmouring, Sjamanistische healing.

Shamanic Soul Retrieval ontvangen | Foto van www.purekracht.eu t.b.v. project We Are Rising

Liefdevolle en veel persoonlijke begeleiding

Met meerdere coaches/therapeuten met ervaring als spaceholder handelen wij intuïtief aansluitend bij jouw proces. We bieden veiligheid, kundigheid, warmte en liefdevolle aandacht. Omdat we met meerdere begeleiders zijn, kunnen we een veilige bedding bieden waarin veel persoonlijke aandacht is voor iedereen.

Veiligheid vind ik erg belangrijk!

Wegens veiligheidsredenen kan je helaas niet deelnemen bij:


 • Zwangerschap, epilepsie, schizofrenie, gevoelig voor psychoses, als je een bipolaire stoornis hebt en in een manie zit.
 • Na een herseninfarct. Of bij ernstige hart- en vaatziekten.
 • Bij bepaalde longaandoeningen; als je long-covid hebt, kan de diepe ademhaling bijvoorbeeld je longblaasjes kapot te maken.
 • Jonge kinderen; met sommige ademoefeningen moet je uitkijken bij kinderen omdat hun brein nog niet volledig ontwikkelt is, en intense ademoefeningen schade kunnen aanrichten.


Als je twijfelt of het kan, vraag het dan na bij je arts of dokter.

Officeel erkend The Breathwork Coach

Datum

19 april 2024

Kosten

147 euro

Tijd

19:00 - 22:00

Locatie

Rockanje (Zuid-Holland)

147 euro

Transformational Breath Journey 

& Soundhealing

 • Kan jij wel wat ademruimte gebruiken?
 • Wil en durf je voorbij je beschermingslagen te gaan?
 • Ben je klaar om afscheid te nemen van je blokkades?


Dan is dit de meest transformerende Breath Journey die je tegen zult komen met professionele ademcoach(es).  Als je het éénmaal hebt meegemaakt, begrijp je waarom het zo helend en versterkend werkt.


Dit is wat je krijgt:

⭐ Transformatieve ademsessie

⭐ Lichaams- en energetisch werk

⭐ Energetic soundhealing

⭐ Sjamanistische healing

⭐ Persoonlijke aandacht

 (ervaring niet nodig)