Vrouw ligt ontspannen op matje met dekentje over haar heen

Transformational Breath Journey

Een reis voorbij je beschermingslagen

Veilige setting

.

Blokkades oplossen

.

Persoonlijke begeleiding

.

Ervaar je dat je:

 1. het contact met jezelf/lichaam bent verloren en te veel in je hoofd zit
 2. veel stress ervaart
 3. vaak moe bent
 4. weinig zelfwaardering hebt
 5. belemmerende overtuigingen/gedachten hebt die je tegenhouden
 6. moeite hebt om jou grenzen aan te geven
 7. constant onverklaarbare spanning voelt
 8. emotioneel geblokkeerd bent

Wil je:

 • uit het hoofd in je lijf komen
 • diepe ontspanning ervaren
 • blokkades en belemmeringen loslaten
 • meer eigenwaarde
 • meer zelfvertrouwen en je grenzen aangeven
 • innerlijke rust ervaren
 • in contact te komen met je gevoelens, zodat je keuzes kunt maken die passen bij je hartsverlangens en je levensmissie

Lees dan verder

Getekende gezichten op vingertoppen met verschillende uitdrukkingen van emoties, angsten en beperkende overtuigingen

Voorbij de beschermingslagen

Vanaf kleins af aan gebeuren er dingen die je soms de adem benemen. Waardoor je even niet wil voelen, niet in je lichaam aanwezig wil zijn en je daardoor de adem hoger in je lijf brengt. De gevoelens worden opgeslagen in je lichaam voor een later moment. Deze worden vaak weer vergeten terwijl je maar door gaat.

Er ontstaan beschermingslagen. Je krijgt steeds meer prikkels en je komt steeds minder tot rust bij Jezelf. Je zet Jezelf gevangen in het ‘maar door gaan’ en ‘van alles moeten’. Het lichaam altijd alert in de modus van vechten, vluchten of bevriezen en is er nog nauwelijks ruimte om adem te halen in je lijf. Waar je enkel nog leeft in je hoofd met alle verhalen en niet kunnen durven voelen!

Deelnemers van een meditatie en adem les zitten in de yurt

Persoonlijke begeleiding én de kracht van de groep

Wil je graag ervaren hoe het is om een Breath journey in een groep te doen?

Ademen in een groep is heel krachtig. Het versterkt de energie. Er ontstaat een krachtig energieveld dat ieders proces ondersteunt.

De ademcirkel is klein en er zijn per ademcoach maximaal 4 deelnemers zodat iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

Lichaams- en energetisch werk

We bieden verdiepend ademwerk vanuit de bron: jouw lichaam. Deze transformatiereis gaan we met elkaar op verkenningstocht in jezelf. Vooraf, tijdens en na de ademsessie zullen wij intuïtief en ondersteunend coaching, lichaamswerk en energetisch werk uitvoeren, mits dit goed voelt voor jou.

 • Focussing
 • Timeline therapy
 • Kinesiologie
 • Stembevrijding
 • Bodydearmouring
Twee vrouwen kijken naar elkaar

Wat gaan we doen?

Deze ademreis geef je jezelf letterlijk ademruimte! Dit doen we met een verbonden/chaotische ademsessie.

Tijdens de ademsessie zijn er verschillende fases: Activatie – Release – Regressie - Integratie. Deze fases samen zijn een cyclus en de hele cyclus ga je in een ademsessie een aantal keer in.

Voorafgaand aan het ademen neem je samen met de ademcoach(es) je thema door. Dus hetgeen wat er speelt of waar je in je leven tegen aanloopt. Zodat je hiermee de ademsessie in kunt gaan.

Het voorwerk en ademwerk met de hiervoor speciaal afgestemde muziek is een krachtige manier om vastgezette spanning los te laten en weer te komen tot de diepste kern van jouzelf!

De release

De kracht van ademen is werkelijk een prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. We gebruiken de adem om in overgave, in trance en uit het denken te komen. Hierdoor zullen er onafgemaakte (emotionele) bewegingen afgemaakt gaan worden, zodat blokkades oplossen.

Deze release kan zich uiten in geluid, in schreeuwen, huilen, of het uiten van fysieke bewegingen, trillen, automoto bewegingen, verkrampingen etc. Al deze uitingen mogen toegelaten worden, we laten gebeuren wat er gebeurt en wat er nodig is in een veilige omgeving.

breath journey in de yurt 2022

Wat het je oplevert

Als je voorbij de beschermingslagen komt, kan er emotionele kou en pijn vrijkomen. Dit vraagt om kundige en liefdevolle begeleiding.  Wij weten hoe we mensen in hun diepste kwetsbaarheid bij kunnen staan.

Met deze manier van ademen laat je je lichaam het werk doen waardoor je op celniveau oude wonden kan helen, en pijn uit het verleden, trauma’s of negatieve herinneringen mag gaan omarmen. Je gaat letterlijk releasen en alles wat daar bij komt kijken mag er in zijn geheel zijn. Je bent veilig.

Reviews

null

null

null

null

Veiligheid vind ik erg belangrijk!

Wegens veiligheidsredenen kan je helaas niet deelnemen bij:


 • Zwangerschap, epilepsie, schizofrenie, gevoelig voor psychoses, als je een bipolaire stoornis hebt en in een manie zit.
 • Na een herseninfarct. Of bij ernstige hart- en vaatziekten.
 • Bij bepaalde longaandoeningen; als je long-covid hebt, kan de diepe ademhaling bijvoorbeeld je longblaasjes kapot te maken.
 • Jonge kinderen; met sommige ademoefeningen moet je uitkijken bij kinderen omdat hun brein nog niet volledig ontwikkelt is, en intense ademoefeningen schade kunnen aanrichten.


Als je twijfelt of het kan, vraag het dan na bij je arts of dokter.

Officeel erkend The Breathwork Coach
€ 165,-
€ 111,-

Breath Journey

 • Kan jij wel wat ademruimte gebruiken?
 • Wil en durf je voorbij je beschermingslagen te gaan?
 • Ben je klaar om afscheid te nemen van je blokkades?


Dan is dit de meest transformerende Breath Journey die je tegen zult komen met professionele ademcoach(es). Je profiteert nu nog van deze kortingsprijs.


Verschillende data en tijden beschikbaar. Je vind de data wanneer je op onderstaande knop druk.


Locatie: in sfeervolle yurt in Tinte (Zuid-Holland)