Marjolein Groen - namaste groet - onvoorwaardelijk jezelf zijn

Over Eye Am Me

Wanneer je zelfvertrouwen hebt en je voelt liefde voor jezelf, 

dan ontstaat er innerlijke rust en kan je onvoorwaardelijk jezelf zijn!

De Innerlijke Rust Leefstijl-formule (IRL-formule)

Bij Eye Am Me leer je met de IRL-formule om onvoorwaardelijk jezelf te zijn. Door eigen ervaring en heftige periode is deze IRL-formule ontstaan. Wanneer je innerlijke onrust ervaart door stress, onzekerheid, (faal)angst, zelfafwijzing, onverwerkte emoties en gebeurtenissen uit het verleden, dan ben je bij Marjolein aan het goede adres. Innerlijke onrust heeft niet alleen met spanning en stress te maken. Vaak is er nog een dieperliggende uitdaging of probleem zoals angsten of iets wat je in je verleden hebt meegemaakt. Door de oorzaak of het ontstaan te transformeren, wordt het bij de kern aangepakt en verdwijnen de symptomatische klachten ook als sneeuw voor de zon.

Marjolein Groen - innerlijke rust

Over Marjolein

Even stilstaan…… Dat kende ik vroeger niet. En ik was me er niet eens bewust van. Ik hield van de grenzen opzoeken en ze te overschrijden. Ik bleef altijd maar doorgaan. Want als ik niet door bleef gaan, dan dacht ik dat ik niet goed genoeg was. Of het niet waard was.

De zelfliefde en zelfacceptatie was ver te zoeken. ik wees mezelf liever af. En daarnaast was ik ook nog bang om fouten te maken en dat mensen me daardoor gingen afwijzen. Bang voor wat andere mensen van me denken.

Ik voelde me onzeker, ik was bang om te falen en om afgewezen te worden. De innerlijke rust, dat is waar ik naar verlangde

 

Je snapt natuurlijk wel dat na een te lange periode met veel angst en stress, dat die druppel die de emmer deed overlopen eraan kwam…burn-out. Dat voelde als een machteloze, verdrietige, onrustige en sombere periode. Ik moest verplicht ‘even stil staan’. En dit werd vervolgens mijn grote inzicht om weer innerlijk rustig te worden en wat er toen gebeurde met mij, de transformatie, lees je hieronder.

Dit gebeurde er met mij na mijn inzicht:

 Ik leerde hoe ik mijn mind tot rust kon brengen en mezelf  te begrijpen.

Van stress naar innerlijke rust

 Ik leerde hoe ik niet-helpende overtuigingen en faalangst kon veranderen en ik ging geloven dat ik een kracht bezit die sterker was dan mijn angsten.

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

 Ik leerde de beste versie van mezelf te accepteren en lief te hebben.

Van afwijzing naar zelfliefde
Vrouw doet yogahouding - crescent Moon pose - anjaneyasana - maansikkelhouding - lage lunge

De sprankelende energie van vroeger is terug!

Ik voelde weer de sprankelende energie van vroeger, de vreugde, plezier en het allerbelangrijkste liefde voor mezelf. Ik doe nu waar IK blij van wordt. En nee, mijn leven is echt niet perfect. Want dat zou heel saai zijn. Ik heb ook nog verlangens, wensen en dromen. Ik ben ervan overtuigd dat ik anderen met mijn manier van denken, voelen en leven kan helpen. Alles wat ik aanbied is gebaseerd op mijn levenservaring (opleidingen, ervaring, inzichten, leraren) waardoor de magische Innerlijke Rust Leefstijl-formule is ontstaan:

Zelfvertrouwen + zelfliefde + innerlijke rust = onvoorwaardelijk jezelf zijn

Getekende gezichten op vingertoppen met verschillende uitdrukkingen van emoties, angsten en beperkende overtuigingen

Dit gun ik ook voor jou

Doordat ik emoties, angsten en beperkende overtuigingen in de ogen durf te kijken, kan ik nu onvoorwaardelijk mezelf zijn! Ik gun dit ook voor jou. Dat jij ook de transformatie maakt naar een gelukkig leven. Dat je aan de slag gaat met even stil te staan bij jezelf. Dat jij tijd maakt voor jezelf en steeds bewuster gaat worden wat je voor jezelf eigenlijk nodig hebt om echt jezelf te zijn, om gelukkig te zijn en innerlijke rust te ervaren.

Hoe kan ik je helpen?

Deelnemers van een meditatie en adem les zitten in de yurt

Evenementen

Yoga Retreat Dagen

Strand-yogalessen

Breath & Healing Journey

Shamanic Soul Retrieval

Cacao ceremonies & soundhealings.

Vrouw heeft armen gespreid en opent zich voor vrijheid en transformatie

Therapie & coaching

Hypnotherapie

Ademcoaching

Reiki

Op locatie én online mogelijk

Verschillende pakketten

Ook online

Vrouw ligt op de grond met oortje en telefoon te luisteren naar meditatie

AMH platform

Platform met oefeningen:

Adem

Meditatie

Hypnose

Vrouw doet yogahouding - lizard pose - utthan-pristhasana - lage-lunge

Yoga platform

Online yogalessen

Verschillende niveaus 

Diverse soorten thema's

Meerdere yogavormen

Marjolein Groen in meditatiehouding op het strand

Innerlijke Rust

Innerlijke Rust Methodes

Rust in je hoofd

Zelfvertrouwen

Zelfliefde

Vrouw zit als elfje en ziet er wonderlijk en magisch uit

Miracle Morning

Online workshop

Rituelen

Succes-visualisaties

Intenties en affirmaties

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Stevig in mijn schoenen en innerlijke rust!

Marjolein straalt rust uit en heeft een fijne open houding. Niets is raar. Door Marjolein voel ik mij stevig in mijn schoenen staan en innerlijk rustig. Een hele verandering ten opzichte van een jaar geleden. Toen was ik vaak onzeker over mezelf en gestrest.

~ Iris

Ms. Nameless
Add Your Stars
Als thuiskomen

Ik heb geleerd om thuis te komen bij mezelf, mezelf te waarderen en mezelf te zijn. Ook letterlijk voelde ik me altijd welkom en betrokken bij Marjolein. Door Marjolein ben ik yoga als heel fijn gaan ervaren en het levert mij zoveel meer op dan alleen ontspanning.

~ Victoria

Ms. Nameless
Add Your Stars
Het mag gezien worden
Ik kwam bij Marjolein vanwege verdriet vanwege verlies van een dierbare. Ik ben nog steeds blij dat ik de sessies bij Marjolein heb gedaan. Ik merk echt verschil. Het verdriet is anders. Het mag er nu zijn en gezien worden. Ik weet dat als ik het toelaat, het sneller weer voorbij is, dan dat ik ertegen vecht. Ik zou Marjolein zeker aanbevelen. Ze is een mooi en rustig persoon en daardoor durfde ik me open te stellen. Marjolein, dank je wel hiervoor.

~ Sam

Ms. Nameless
Add Your Stars