Agenda

Vind hier jouw evenement om te verbinden en te helen!

OKTOBER

15 oktober 2022 - Yoga Retreat Dag (met essentiële oliën)

21 oktober 2022 - Ademsessie/-cirkel 

NOVEMBER

12 november 2022 - Inner Healing Journey

20 november 2022 - Transformational Breath Journey

30 november 2022 - Cacao & Soundhealing

FEBRUARI 2023

17 februari 2023 - Bad Bitches Ceremony Weekend

Marjolein ligt in een Restorative yogahouding de buiktwist

15 oktober 2022

Yoga Retreat Dag

Een Retreat Dag met essentiële oliën. Wil jij je lichaam ontgiften, je geest kalmeren, het lichaam ontspannen en het evenwicht herstellen? Oftewel, je lichaam en geest afstemmen en in balans brengen, zodat je moeiteloos in beweging komt? Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Tijdens deze dag gebruiken we de kracht van etherische oliën, pranayama (ademtechniek), visuele meditatie, restorative yoga en yoga nidra om mentaal, lichamelijk en emotioneel in balans en tot bloei te komen.

Ademcoach zit naast liggende deelnemer

21 oktober 2022

Ademsessie/-cirkel

Ervaar de helende kracht van ademwerk. Je krijgt meer energie en voelt diepe ontspanning. Je opent wat je onbewust vast hebt vastgezet, zoals onverwerkte blokkades en emoties. Deze ademsessie geeft je letterlijk ademruimte!

12 november 2022

Inner Healing Journey

Unieke combinatie van ritueel, massage, klank, hypnose en energetisch werk.

  • Ontspan: Kom tot rust en laat je door ons in de watten leggen.
  • Zelf-heling: Stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam.
  • Kom in je kracht: Krijg weer vertrouwen en leef vanuit je hart.
Vrouw doet yogahouding - Savasana - lijkhouding - dodemanshouding - tijdens yoga nidra

20 november 2022

Transformational Breath Journey

Een reis voorbij je beschermingslagen

Deze ademreis geef je jezelf letterlijk ademruimte! Dit doen we met een verbonden/chaotische ademsessie. Tijdens de ademsessie zijn er verschillende fases: Activatie – Release – Regressie - Integratie. Deze fases samen zijn een cyclus en de hele cyclus ga je in een ademsessie een aantal keer in. Voorafgaand aan het ademen nemen we je thema door. Dus hetgeen wat er speelt of waar je in je leven tegen aanloopt. Zodat je hiermee de ademsessie in kunt gaan. De ademcirkel is klein en je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding.
Cacao & sound ceremonie

30 november 2022

Cacao & Sound

Ervaar de kracht van ceremoniële cacao en soundhealing en mantrazingen. Laat je levensenergie stromen, open je hart, ervaar diepe ontspanning en verruim je bewustzijn.

We beginnen met ceremoniële cacao die ons verwarmd en ons hart opent. Ons prachtige hart die zich opent voor (zelf)liefde, ontvangen en verbinding. 

Terwijl jij voelt dat je mag gaan ontspannen, zullen wij de ruimte onderdompelen in diverse klanken en trillingen. Je mag ontvangen en hoeft verder niks te doen. 

Daarna gaan we (mantra's) zingen en aan jou de uitnodiging om mee te doen wanneer je dat voelt. Alles mag, maar niks hoeft.

17 - 19 februari 2023

Bad Bitches Ceremony Weekend

Een weekend vol verbinding, releases, heling en ontspanning. Wat heb jij eigenlijk nodig om jezelf volledig te uiten? Deze dagen staan in het teken van uiting geven aan je emoties door middel van een Magic Truffel/bonbons Ceremonie, Vuur & Woede Ceremonie, Ademwerk, verbindende oefeningen, beweging, ontspanning, plezier, lekker eten en een fijn samen zijn en meer...... In een veilige bedding van vrouwen steunen en dragen we elkaar.

We gaan echt Bad Ass de diepte in en onze innerlijke bitch naar boven halen. Het klinkt misschien als grap. Maar het wordt tijd dat we ons gaan durven uiten.