Heb jij last van stress, angst of onzekerheid?

Met o.a. hypnotherapie, ademwerk, energy healing en soundhealing wordt je probleem snel en bij de kern  opgelost. Laat innerlijke onrust geen belemmering meer zijn om onvoorwaardelijk jezelf te zijn!

Heb jij last van stress, angst of onzekerheid?

Met o.a. hypnotherapie, ademwerk, energy healing en soundhealing wordt je probleem snel en bij de kern opgelost. Laat innerlijke onrust geen belemmering meer zijn!

Van een leven in angst, onzekerheid en met stress, naar innerlijke rust, vertrouwen en zelfliefde

12,5 jaar werkte ik als management assistente. Ik voelde me daar de laatste jaren onveilig op m’n werk en ervoer veel angst en stress. Ik was bang om fouten te maken, bang voor wat er zou kunnen gebeuren, bang voor afwijzing. Ik zat continue in de stress-stand, voelde me onzeker en liet steeds vaker over me heen lopen. Ik had ook veel overtuigingen die mij tegenhielden om gezondere keuzes te maken. Ik merkte dat dit giftig was voor mijn gedachten en mijn lichaam en uiteindelijk sloeg de bom in. Het lontje was op. Ik voelde me machteloos, verdrietig, bang, onrustig en somber. Ik moest verplicht ‘even stil staan’. En dit werd vervolgens mijn grote inzicht en heeft mijn leven compleet veranderd. 

Marjolein Groen op het strand in zittende houding
Door mijn inzicht ging ik meer tijd aan mezelf besteden; meer persoonlijke opleidingen, ontspanning en me-time. Ik leerde veel nieuwe dingen over mezelf waardoor ik onvoorwaardelijk mezelf kon zijn. De oplossing zit hem in de IRL-formule (Innerlijke Rust Leefstijl Formule) die ik heb ontwikkeld door eigen ervaring en specialisatie in stress, angst en hoe lichaam en geest verbonden zijn.

De IRL-formule: 

zelfvertrouwen + zelfliefde + innerlijke rust = onvoorwaardelijk jezelf zijn

Dit is wat ik leerde waardoor mijn leven compleet veranderde:

Van afwijzing naar zelfliefde

Zelfliefde is de beste versie van jezelf accepteren in plaats van jezelf afwijzen. 

Ik leerde de beste versie van mezelf te accepteren en lief te hebben.

Van onzekerheid en (faal)angst naar zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker dan je angst.

Ik leerde hoe ik niet-helpende overtuigingen en faalangst kon veranderen en ik ging geloven dat ik een kracht bezit die sterker was dan mijn angsten.

Van stress en angst naar innerlijke rust

Innerlijke rust begint met een heldere geest waarbij je jezelf leert begrijpen en je emoties onder controle krijgt.

Ik leerde hoe ik mijn mind tot rust kon brengen en mezelf  te begrijpen.

Wat ik kan, kan jij ook!

Wil jij ook die innerlijke rust in jezelf ervaren zonder stress, angst en onzekerheid?

Innerlijke onrust heeft niet alleen met spanning en stress te maken. Vaak is er nog een dieperliggende uitdaging of probleem zoals angsten of iets wat je in je verleden hebt meegemaakt. Met ademwerk en hypnotherapie werken we met het onbewuste en door de oorzaak of het ontstaan te transformeren, wordt het bij de kern aangepakt en verdwijnen de symptomen die daarmee te maken hebben. 


Dit gaat er gebeuren als je een hypnotherapie- / combinatie-traject (hypnose, energetische healing/reiki, soundhealing (ook wel klantktherapie of Energetic Sound Touch, (transformatief) ademwerk) bij mij komt doen:


 • Je komt voor bijvoorbeeld faalangst en tegelijkertijd worden er ook andere dingen in jezelf opgelost. Door het ontstaan of de oorzaak te helen voel je nu bijvoorbeeld ook rust, zelfacceptatie en zelfvertrouwen.
 • De combinatie van de yogaleer heeft een positief effect op je innerlijke rust, omdat er in een diepe staat van Zijn ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten, voor het onbekende, voor je intuïtie.
 • Je gaat eindelijk je blokkades helen (denk aan stress, niet goed genoeg voelen, onzekerheid, faalangst en andere angsten).
 • Doordat je zo innerlijk rustig wordt, voel je je krachtiger en vergroot je je zelfvertrouwen.
 • Je verbind je met jezelf en je eigenwaarde transformeert naar een gezond niveau waardoor je onvoorwaardelijk je zelf mag zijn. Je durft jezelf te laten zien zoals je bent zonder schaamte, je ziet kritiek als feedback waarvan je kunt leren, je denkt niet meer in tekorten, je draagt uit waar je voor staat (je purpose) en je kunt je volledige potentieel benutten.

Lees hoe soundhealing bij andere geholpen heeft.

null

📸 Unienkfotografie

Hoe werkt soundhealing?

De 1-op-1 sessies

Tijdens de 1-op-1 sessies gaan we gericht werken aan jouw persoonlijke hulpvraag en blokkades die jou in de weg zitten. Met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van faalangst, stress en onzekerheid, ga ik samen met jou deze belemmeringen en blokkades effectief oplossen. 

Soundhealing (ookwel sound therapie, klanktherapie of Energetic Sound Touch) helpt je mentaal krachtiger te worden. Tijdens een soundhealing kom je in een meditatieve staat, en kunnen trauma’s (blokkades, emoties, pijn) die vastzitten los trillen.

Wat kan er gebeuren tijdens een sessie?

Vooraf bespreken we je hulpvraag, waarna je op je rug gaat liggen.Ik gebruik verschillende muziekinstrument (zie onder). Ook kunnen klankschalen en stemvorken op het lichaam geplaatst worden wanneer dat voor jou oké is.

De klanken brengen je in een soort trance of meditatieve staat, waardoor je een innerlijke reis maakt. Je kunt naar werelden gaan, die je zelf nog niet eens had bedacht. Dat doe je via je onderbewustzijn.

Je voelt de energie van de klanken in je lijf. Dat komt omdat ons lichaam voor een groot gedeelte uit water bestaat. De klanken brengen het water in jou in trilling.

De klanken gaan met elkaar samenwerken. Daardoor kunnen blokkades die in ons lichaam vastzitten lostrillen. Er kunnen ook veel emoties vrijkomen. De soundhealing helpt je om deze emoties ook te verwerken en om ze een plek te geven.

Je kan veel rust gaan ervaren.

Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je met schouderpijn komt en zonder schouderpijn weer weggaat.

Welke instrumenten gebruik ik?

Ik maak gebruik van verschillende instrumenten. Vooral klankschalen, stemvorken en de sjamaanse drum.

Maar ook tinghsa, kosha's,  ocean drum, rainstick, ratels, kalimba, native fluit, shruti box, ukelele en nog meer indiase en andere inheemse instrumenten.

De keuze en het gebruik van de instrumenten wordt helemaal afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Welke technieken en behandelingen kunnen ingezet worden?

 • Energetic SoundTouch (het werken met energie d.m.v. klank, resonantie in de aura, chakra's, op de meridianen en reflex-/acupunctuurpunten)
 • Klankschaalmassage
 • Stemvorken/Fonoforese behandeling
 • Kristallen Klankschaalbehandeling
 • Body Drum Relax
 • Body stress release
 • Energetic Release Technique
 • Soul Retreival d.m.v. de drum
 • Chakra behandeling
 • Meridianen behandeling
 • Reflexologie met stemvorken
 • Wervelkolom behandeling

Ik richt me vooral op onzekerheid, (faal)angst, stress en onverwerkte emoties door middel van de IRL-formule.

Hypnotherapie, energetische healing / reiki, soundhealing en transformationeel ademwerk kan bij heel veel problemen worden ingezet, zoals:

 • Stress, spanning, burn-out
 • Angsten, fobieën, onzekerheid
 • Depressie
 • Verslavingen (eten, roken)
 • Trauma, (onverwerkte) emoties (boosheid, verdriet)

De methodes die ik toepas voor onze sessies zijn verweven met Hypnotherapie, NLP, Partstherapy, Sociaal Panorama, Regressietherapie, Gestalttherapie, Mindfullness, Meditatie, Ademwerk, Spirituele ondersteuning en Symbolische psychologie. Daarnaast combineer ik hypnotherapie ook met energetische healing / reiki, soundhealing en ademwerk. Uiteraard alles in overleg met jou.

Verschillende combinatietrajecten

(Transformatief) ademwerk, hypnotherapie, reiki, energetische healing en soundhealing
Ook los te boeken

Ben je nog niet overtuigd? Dit is wat andere mensen erover zeggen.

Review ⭐⭐⭐⭐⭐

null

Ik kwam bij Marjolein vanwege verdriet vanwege verlies van een dierbare. Ik ben nog steeds blij dat ik de sessies bij Marjolein heb gedaan. Ik merk echt verschil. Het verdriet is anders. Het mag er nu zijn en gezien worden.Ik weet dat als ik het toelaat, het sneller weer voorbij is, dan dat ik ertegen vecht. Ik zou Marjolein zeker aanbevelen. Ze is een mooi en rustig persoon en daardoor durfde ik me open te stellen. Marjolein, dank je wel hiervoor.

Maria

In de afgelopen periode heb ik een drietal sessies hypnotherapie gedaan met Marjolein. In elke sessie hebben we met een andere benadering verschillende problemen opgepakt. Hierbij is Marjolein rustig, creatief en doortastend geweest. Ze vraagt goed door om problemen aan de voorkant helder te hebben om dit in de therapie te kunnen toepassen. Daarbij is ze erg prettig als mens!John

Marjolein zorgt dat je je op je gemak voelt en legt duidelijk uit wat ze gaat doen. Door haar doortastendheid kwam de kern van het probleem al snel aan het licht. Meteen na de eerste sessie zat ik al veel lekkerder in mijn vel en leek mijn probleem als sneeuw voor de zon verdwenen. Later heb ik nog een sessie gehad omdat ik bang was voor een terugval. Inmiddels ben ik al een paar maanden verder zonder terugval en voel ik me een stuk “lichter”. Uiteindelijk heeft de hypnotherapie op meerdere vlakken een positief effect gehad.

Sophie

Marjolein is een fantastische motivator! Met haar kracht en haar rust maar ook haar doorzettingsvermogen laat ze jou voelen wat je allemaal kunt bereiken. Wanneer ze jou onder hypnose brengt voel je je veilig en vertrouwd. Een echte aanrader!

Simone

Marjolein straalt zoveel kracht, rust en plezier uit! De sessies hypnotherapie hebben mij heel goed gedaan! Hoe fijn is het dat oude patronen mogen veranderen!

Wilma

Marjolein is een zeer bekwame hypnotherapeut, zij heeft mij richting gegeven waardoor er prachtige nieuwe inzichten zijn ontstaan! Dank daarvoor Marjolein.

Marjolein werkt vanuit haar hart <3

Een aanrader voor iedereen!

Elsa

Beroepsvereniging CAT, WKKGZ en vergoedingen

Eye Am Me is aangesloten bij het CAT Complementair aanvullende therapeuten. Het CAT werkt bij geschillen samen met Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT) en voldoet zodoende aan de WKKGZ en de WGBO. Heb je een klacht en komen we er samen niet uit, dan kan je contact opnemen met GAT en een beroep doen op een klachtenfunctionaris.


De hypnotherapie & coaching bij Eye Am Me vinden plaats op basis van de CAT-behandelovereenkomst en de morele beroepscode. Indien minderjarig wordt er een toestemmingsformulier ingevuld.

Als je aanvullend verzekerd bent (module alternatieve geneeswijze) bij de erkende zorgverzekeraars van het CAT, kom je in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Omdat dit per verzekeringsmaatschappij verschillend is en je de kosten altijd zelf achteraf moet declareren, adviseer ik je hierover contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij.


Eye Am Me valt onder de level 3 CAT therapeuten. Kijk op deze pagina welke behandelingen van welke CAT-therapeuten door welke zorgverzekeraars worden vergoed.


Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar. Houd hierbij de volgende gegevens bij de hand:

 • AGB- zorgverlenernummer: 90105813
 • AGB-code praktijk: 90065072
 • CAT-therapeut nummer: CM1516-10-09-18
 • KVK nummer: 65715039


Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie met een klachtenregeling. Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

nullnullnullnull

Klaar voor verandering?

Klik hieronder voor de mogelijkheden