Vrouw zit als elfje en ziet er wonderlijk en magisch uit

Miracle Morning Routine

Start je dag met meer rust en vertrouwen voor een succesvoller en gelukkiger leven.

Miracle Morning Routine

Start je dag met meer rust en vertrouwen voor een succesvoller en gelukkiger leven.

Lekkerder in je vel

Meer zelfvertrouwen

Vrouw heeft armen gespreid en opent zich voor vrijheid en transformatie

 De ochtend is een krachtig moment van de dag. Hoe je de dag begint, bepaald dan ook de rest van je dag. Een ochtendroutine is dat je bewust je dag begint met wat jij belangrijk vindt. Dus je wensen, dromen, verlangens, maar ook zeker je mentale en fysieke gezondheid. 

Oprah Winfrey, Anthony Robbins, Louise Hay, Richard Branson zijn succesvol omdat ze allemaal een krachtig ochtendritueel hebben! Elke ochtend nemen ze bewust de tijd om in een goede staat te zijn, zodat ze de dag en het leven aankunnen, doelen behalen en creëren wat ze willen.

Daarnaast heeft de manier hoe je je dag 's avonds eindigt  grote invloed op hoe je 's ochtends wakker wordt. 

Vrouw doet krachtige yogahouding tijdens yoga retraite - Krijgerhouding II - heldenhouding 2 - Virabhadrasana II

Een ochtendroutine die haalbaar is en bij je past is belangrijk zodat je het ook doet. Er zijn verschillende onderdelen die je in je ochtendroutine kunt stoppen. Denk aan gezondheid (detox-drank, ademhalingsoefeningen), stilte (meditatie), affirmatie (hoe je je wilt voelen), visualisatie (van de dag, wat je wilt bereiken), lichaamsbeweging (yoga, hardlopen, wandelen), lezen (inspiratie/kennis opdoen), schrijven (dagboek). Met deze workshop kun je ervaren welke onderdelen er bij je passen en op die manier je eigen Miracle Morning Routine samenstellen.

Wil jij ook meer gedaan krijgen op een dag, je doelen makkelijker behalen en je gelukkiger voelen met meer rust en vertrouwen dan ooit tevoren?

Ik voelde al een wereld van verschil na de eerste dag! Ik voel me lekkerder in m'n vel zitten en krijg dingen die ik graag wil voor elkaar. Dit geeft me zoveel rust en vertrouwen. 

Lotte

Wauw, wat een waardevolle workshop! Ik pas mijn eigen ochtendroutine toe naar mijn behoefte op dat moment. Ik ervaar nu veel minder stress en voel me energieker dan ooit.

Tess

Start je dag met meer rust en vertrouwen voor een succesvoller en gelukkiger leven.

Leer vanuit je gevoel en intuïtie te leven

De manier hoe je je dag 's avonds eindigt heeft grote invloed op hoe je 's ochtends wakker wordt. Laat je door de video begeleiden om de dag in dankbaarheid te vieren en los te laten. Je komt in een ontspannen slaap en wordt de volgende dag stralend wakker.
In de ochtend is het belangrijk om te hydrateren. Je hebt eigenlijk de hele nacht gevast en de ochtend is HET moment om je lichaam aan te vullen met water. Zo kan je lichaam in de ochtend direct van start met de ontgifting die hard nodig is.
Je ontvangt krachtige geleide video's die je helpen om je dag in rust en energie te beginnen, zodat je meer gedaan krijgt en je doelen en verlangens gaat manifesteren. Het enige wat jij hoeft te doen is luisteren en de rest gaat vanzelf.

Bewegen is heel belangrijk en heerlijk voor je lichaam om in de ochtend te doen. Als we bewegen, maakt het lichaam goede stofjes aan, zoals dopamine, en dat geeft een boost voor de rest van de dag.

Programmeer je onderbewuste voor meer succes in je leven. Deze visualisaties, intenties en affirmaties helpen je beter en krachtiger te focussen op wat je wilt zodat je richting geeft aan wat je wilt bereiken, voelen en doen.

Houd je processen en inzichten bij met het gratis Miracle Morning Routine Logboek. Het helpt je om helderheid en focus te krijgen, omdat je opschrijft wat er in je omgaat en opkomt tijdens de oefeningen waardoor je je doelen behaald.

Bonus: Besloten online community

Kom in contact met gelijkgestemden en stel je vragen in de online community van de Miracle Morning Routine. Ik ben ook dagelijks regelmatig aanwezig in de besloten community om jou te helpen. Hier kan je al je vragen aan mij stellen, contacten leggen met gelijkgestemden, word je aangemoedigd, kan je de beste oefeningen met elkaar delen, je ervaringen delen etc..

Vrouw dansend in de ochtendzon in de natuur
€ 77,-
€ 47,-
  • Levenslang toegang tot de workshop op de besloten e-learningsite
  • Geleide avondritueel
  • Detox-drank recept
  • Geleide meditaties en ademhalingsoefeningen
  • Geleide zonnegroet-variaties
  • Succes-visualisaties, intenties en affirmaties


Nu tijdelijk met 2 bonussen:

  • Een digitale Miracle Morning Routine logboek
  • Gratis toegang tot de Miracle Morning Routine community