Stress, weinig energie of altijd moe?

Ontdek dé methodes die jou innerlijke rust geven!

Ja, dat wil ik

Stress, weinig energie of altijd moe?

Ontdek dé methodes die jou innerlijke rust geven!

Ja, dat wil ik
Vrouw op het strand zit met handen boven haar hoofd in namaste en heeft innerlijke rust en een rustige geest

Rust in je hoofd

Van stress naar innerlijke rust door ontspanningsoefeningen.

Vrouw met zelfvertrouwen en voelt zich krachtig met armen omhoog op een klif

Geloven in je zelf

Van onzekerheid en angst naar vertrouwen door nieuwe  overtuigingen.

Vrouw met zelfliefde doet hartje met haar handen

Lief zijn voor jezelf

Van afwijzing naar zelfliefde door acceptatieprocessen.

Natasja

Niks meer om over te piekeren!

Ik kon niet meer stoppen met piekeren. De hele dag door draaide mijn hoofd overuren en ook ‘s nachts werd ik er wakker van. Met als gevolg weinig slaap, moe en erg somber. Maar sinds ik gestart ben met het programma van Marjolein, gaat het hartstikke goed. Er komt niets meer in mijn hoofd naar boven om over te piekeren. En dit geeft me zoveel rust. En ik slaap ook weer goed. Ik ben Marjolein zo dankbaar 😊.

Herken je dit?

"Ik moet gewoon doorgaan"

"Ik ben niet goed genoeg"

"Ik ben te druk"

"Ik heb geen tijd"

"Ik ben het niet waard"

"Ik voel me geleefd"

"Als ik het maar goed doe"

"Als ik maar geen fouten maak"

"Wat zouden anderen denken"

Ik help ik je graag verder om rust in je hoofd te krijgen in mijn online programma De Innerlijke Rust Methode. 

Ik verlangde naar rust in mijn hoofd

Even stilstaan…… Dat kende ik vroeger niet. En ik was me er niet eens bewust van. Ik hield van de grenzen opzoeken en ze te overschrijden. Ik bleef altijd maar doorgaan. Want als ik niet door bleef gaan, dan dacht ik dat ik niet goed genoeg was. Of het niet waard was.

De zelfliefde en zelfacceptatie was ver te zoeken. ik wees mezelf liever af. En daarnaast was ik ook nog bang om fouten te maken en dat mensen me daardoor gingen afwijzen. Bang voor wat andere mensen van me denken.

Ik voelde me onzeker en gestrest, ik was bang om te falen en om afgewezen te worden. 

De innerlijke rust, dat is waar ik naar verlangde.....


Ik wilde de leiding weer hebben over mijn eigen leven, maar ik miste de energie en kracht. Ik dacht dat ik nooit meer uit die vicieuze cirkel zou komen..... totdat ik te lang was doorgegaan met mezelf uitputten en afwijzen.

Vrouw doet hoofdstand op het strand; een houding van kracht en balans

Ik ging het anders doen....

Toen ik over mijn eigen grens was gegaan, moest ik verplicht ‘even stil staan’.  En dit werd vervolgens mijn grote inzicht om weer innerlijk rustig te worden. Ik besloot dat ik het zo niet meer wilde en ging het anders doen waardoor ik mij krachtiger en energieker voel als ooit te voren!


Ik werd bewust van mijn belemmerende overtuigingen en hoe ze mij tegenhielden om mijn hart te volgen en te leven vanuit vertrouwen. Ik dacht namelijk dat ik niet goed genoeg was, dat ik geen fouten mocht maken en ik was bang wat andere mensen van me dachten. Dit gaf me veel stress.

 

Ik maak nu gezonde keuzes voor mezelf: ik weet waar mijn grenzen liggen en doe wat ik belangrijk vindt (ik volg mijn hart). Ik weet nu hoe ik ruimte voor mezelf maak (ik mag er zijn) en voel de innerlijke rust van binnenuit. En bovenal heb ik vertrouwen dat ik de juiste stappen en keuzes in mijn leven maak, omdat ik in verbinding ben met mezelf.


Ik herontdekte de sprankelende energie van vroeger, de vreugde, plezier en het allerbelangrijkste liefde voor mezelf. Ik doe nu waar IK blij van wordt.

Handen komen samen wat staat voor Inspiratie, groei en ontwikkeling

Dit kun jij nu ook!

Door verschillende methodes ontdekte ik dat mijn overtuigingen en gedachtes mij tegenhielden om mijn hart te volgen,  te leven vanuit vertrouwen en mijn hoofd rustig te houden. Ik besteedde meer tijd aan persoonlijke ontwikkeling (yoga, NLP en hypnotherapie), coaching, ontspanning en me-time. Ik leerde veel nieuwe dingen over mezelf waardoor ik onvoorwaardelijk mezelf kon zijn


Ik werd dus bewust van mijn belemmerende gedachten, maar leerde ook anders waar te nemen, ging mezelf waarderen en kon niet-helpende overtuigingen loslaten. En zo kreeg ik de leiding over mijn eigen denken, voelen en doen. 


Dit gunt ik ook voor jou! En het mooie is, dat jij dit ook kunt met dit online programma. Ik heb de afgelopen jaren veel methodes geleerd. Deze heb ik in een waardevolle cursus omgezet zodat jij ook de transformatie kan beleven.

Eindelijk heb ik de stappen durven zetten die ik altijd al wou maken. De methodes die Marjolein aanreikt zijn zo duidelijk en vooral waardevol. Door deze methodes ben ik er eindelijk in geslaagd om te kiezen voor mezelf en heeft geholpen bij het herstel van mijn burn-out.

Esmee

Ik had dit programma veel eerder moeten doen. Ik heb alle oefeningen, tips en handvatten eigen gemaakt. Ik kan eindelijk zeggen dat ik me nu weer gelukkig voel omdat ik het nu ook vanuit een ander standpunt kan zien. Ik heb veel meer energie en voel me ook zelfverzekerder. Dank je wel!

Olivier

Wat een goede beslissing om mee te doen met dit programma. Ik heb er geen seconde spijt gehad. Ik ken mezelf nu veel beter en weet waar mijn grenzen liggen. Stress is niet langer een storende factor in mijn leven. Ik heb zulke mooie tools en methodes mogen ontdekken, zodat ik weer kan ontspannen! 

Caroline

Marjolein laat je op een liefdevolle, eenvoudige en een down-to-earth manier inzien hoe je rust in je hoofd krijgt en stress de baas kunt zijn. Ik raad haar programma zeer aan als je stress of faalangst ervaart. Het heeft mij echt goed gedaan. En ik weet dat dit een groot effect heeft op mijn verdere leven. I feel energized! 

Tess

Welke wonderen kan je verwachten?

Rust in je hoofd

Je leert je te ontspannen, waardoor je meer overzicht krijgt voor de dingen waar je nu geen tijd voor hebt en die je wel wilt.

Leven vanuit vertrouwen

Je durft jezelf te laten zien. Angst en onzekerheid houden je niet meer tegen om je dromen na te jagen.

Zelfliefde

Je laat los wat je tegenhoudt om jezelf te zijn en je hart te volgen.  En daardoor beleef je meer zelfwaardering.

Betere keuzes maken

Doordat je meer ruimte en helderheid hebt, krijg je meer duidelijkheid en richting over wat je wilt in het leven. Hierdoor maak je betere keuzes waardoor je je doelen en dromen kunt waarmaken. 

Groei & mogelijkheden

Je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt. Door de rust in je lichaam en in je hoofd, creëer je ruimte. Dit samen in een andere omgeving waar je geïnspireerd wordt, helpt je andere stappen te nemen in je leven.

Omgaan met emoties

We leven in een maatschappij waarbij we veel in ons hoofd zitten. Daarom is het goed om in contact te komen met je gevoelens, zodat je keuzes kunt maken die passen bij je hartsverlangens en je levensmissie.

De modules zijn een verwennerij voor lichaam en geest. Elke module is opgebouwd uit verschillende thema's en daarbij passende oefeningen:

Fee springt in de lucht richting de zon door verbeeldingskracht van je onderbewustzijn in hypnose

Verbeeldingskracht

Tijdens een reis door je innerlijke werkelijkheid door middel van hypnose, ontdek je de beeldentaal of symboliek van je onderbewustzijn en de transformerende kracht daarvan.

"Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis" (Albert Einstein)

Uit je hoofd, in je lichaam

Laat je meenemen en beleef de stilte in jezelf door verschillende yogaoefeningen. Je ontdekt hoe je gezond om kan gaan met spanning en ontspanning en hoe je emotionele en fysieke spanningen reguleert. 

"Als je lichaam zijn grenzen aangeeft, vergeet dan niet te luisteren"

Vrouw doet Pranayama - ademhalingsoefening - wisselademhaling - Analoma Viloma - Nadi Sodhana

Energie die stroomt 

Adem is levensenergie die je letterlijk in je lichaam haalt en zorgt voor reiniging, versterking van je immuunsysteem en je hoofd rustig maakt. Laat alle energie (ook gedachten en gevoelens) vrij stromen door ademoefeningen. Jouw adem is een weerspiegeling van je emotionele, mentale en spirituele gesteldheid. 

Vrouw mediteert op het strand, even stilstaan en me-time

Moeiteloos mediteren

Een ontspannen lichaam, rust in je hoofd en tegelijkertijd je geest en je gedachten trainen door te mediteren. Volgens onderzoek zijn mediterende mensen gelukkige. Meditatie helpt je om bij je hart te komen. Mediteren helpt je geest weer scherp te krijgen. Neem de eerste stappen naar vrede in plaats van constante strijd.


"Where there is peace and meditation, there is neither anxiety nor doubt"

Vrouw heeft armen gespreid en opent zich voor vrijheid en transformatie

Geheime superpowers

Krijg inzicht in je superpowers en hoe je deze toepast in je leven. Je ontdekt hoe je stress vermindert en en in de toekomst stress voorkomt door met je hart te kijken. Want wanneer je kijkt met je hart, zie je steeds meer waar je je energie uit kunt halen en hoe je je energieniveau verhoogt."Dingen die bij je horen, kosten geen energie"

Mind shifts

Hoe zou je leven eruit zien als jouw kritische stem zijn mond eens houdt? Wordt bewust van de gesprekken die je in je hoofd voert met jezelf. Ontdek hoe je kunt zien wat er is, in plaats van wat je denkt te zien. Een transformatieproces waarbij je belemmerende overtuigingen loslaat voor een liefdevolle, zelfverzekerde en ontspannen jij!

"The energy of the mind is the essence of life" (Aristotle)

Vrouw geeft een knuffel met een kussen, aandacht voor zichtzelf, zelfliefde.

Aandacht voor jezelf

Zet het denken op 'uit' en het voelen op 'aan' door (zelf)massage. Door volledig aanwezig te zijn in je lichaam, richt je je aandacht op één punt: het nu, JIJZELF. Want  liefde begint bij liefde voor jezelf en dat is de basis voor zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en uiteindelijk zelfrealisatie.


"Touch the body, calm the mind,
heal the spirit"

Jongetje steekt 2 duimen in de lucht en kijkt happy en blij en voelt zicht goed

Feel good food

Wat voedt jou en wat eet jou op? Als je niet goed eet, heeft dit gevolgen voor je lichaam en je geest. Ook je brein heeft de juiste voedingsstoffen nodig om goed te functioneren en dus om je rustig en kalm te voelen. In deze module ga je op onderzoek naar je eetgedrag en ontdek je nieuwe manieren om je eetgedrag te veranderen.


"Eat healthy, think better"

Vitaliteit en energie

Essentiële oliën bevatten herstellende, beschermende en afweringsversterkende eigenschappen van planten. Samen met supplementen kan het een mooie aanvulling zijn om je energiek en vitaal te voelen. In deze module ontdek je hoe je etherische oliën kunt toepassen op leuke en makkelijke manieren!


"Verandering van je voeding is als het leren bespelen van een instrument" (Marjolein Dubbers)

Gelijk aan de slag

Vrouw op het strand zit met handen boven haar hoofd in namaste en heeft innerlijke rust en een rustige geest

57 euro

online programma
‘De Innerlijke Rust Methode’

  • Een jaar lang begeleiding
  • IJzersterke oefeningen die bewezen effectief zijn
  • Rust in je hoofd, meer zelfvertrouwen en eigenwaarde!
  • De krachtigste methodes uit mijn 1-op-1 coaching en therapie
  • Vrij van stress, angst en onzekerheid!
  • Optioneel extra online community

Dit is wat andere mensen erover zeggen

Krachtige en praktische oefeningen met veel goede tips. Ik sta nu positiever in het leven en ben meer bewust geworden van wat er allemaal invloed heeft op je innerlijke rust. De praktische yoga en affirmatie oefening vond ik het leukste.

Katie

Deze ontdekkingsreis hielp mij bewust na te denken over hoe m'n leven en dagelijkse dingen lopen. Zaken waar ik anders aan voorbij ga. Hoe voel ik me? Werkt de voeding die ik neem positief of negatief? Ook voor gedachten en overtuigingen die ik had.

José

Marjolein neemt je in de filmpjes mee door de oefeningen.  Alsof ze er echt was. Ik kon de oefeningen doen op een moment dat het mij uitkwam en ze ook herhalen. De geleide visuele ontspanningsmeditatie aan het eind van de lessen is ook altijd erg fijn.

Babette

Start nu direct met De Innerlijke Rust Methode!

Veel gestelde vragen

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom gaat dit programma mij helpen?

Ik heb verschillende deelnemers gehad met goede resultaten. Zij hebben nieuwe inzichten gekregen en nieuwe manieren ontdekt waarmee ze verder kunnen. Wat zij echt een groot voordeel vonden, was dat ik zelf ervaring heb met burn-out, angst en stress en dat ze zich daardoor écht begrepen en gesteund voelden. Daarnaast heeft mijn achtergrond als hypnotherapeut, coach en yogadocent een positieve bijdrage aan dit programma.  

Waarom een jaar toegang?

Ik wil graag dat je echt actief aan de slag gaat met het programma, zodat jij een positief resultaat boekt. De deelnemers van dit online programma zijn hierdoor ontzettend gemotiveerd, toegewijd en enthousiast om actief aan de slag te gaan. Daarnaast wil ik je ook voldoende tijd en ruimte bieden om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf.  Met een jaar heb je ruim voldoende de tijd om alle inzichten en ervaringen te verwerken, eigen te maken en te integreren voor duurzame resultaten.

Hoe lang ben ik ermee bezig?

 Je kunt het helemaal op je eigen tempo doen en je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je ermee bezig bent.

Waar en wanneer kan ik dit online programma doen?

Je kunt het programma overal volgen, waar, wanneer en zoveel jij wilt. Het is toegankelijk voor pc, tablet en mobiel. Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle modules, lessen en video’s. Deze kun je bekijken in de leeromgeving op onze website. Je krijgt toegang tot de leeromgeving met een persoonlijke inlogcode (die ontvang je van ons na aankoop).

Voor wie is dit online programma?

Dit programma gaat over hoe je rust in je hoofd krijgt en hoe je jouw beperkingen daarin kunt oplossen. Innerlijke onrust ontstaan door bijvoorbeeld stress, onzekerheid, angst, afwijzing, verkeerde voeding. Ook als je weinig energie hebt en altijd moe bent heb je baat bij dit programma. Dus wil je rust in je hoofd, ontspanning, zelfvertrouwen, nieuwe inzichten, zelfbewustzijn en leren lief te zijn voor jezelf, dan is dit programma geschikt om daarin verschillende methodes te ontdekken vanuit verschillende invalshoeken.

Te druk of geen tijd?

Dan zou het juist heel goed uitkomen zodat je helemaal tot rust komt. Als je voelt dat het 'nu even niet uitkomt’, dan komt er nooit een geschikt moment. En misschien is het juist een goed idee om je vrij te breken van deze overtuiging en je leven anders in te richten zodat je wel tijd 'kan' maken voor je zelf.

Mila

Eindelijk grip op mijn leven!

Dit programma heeft me meer over mezelf geleerd dan alle gesprekken met coaches en therapeuten die ik heb gehad. Eindelijk weer grip op mijn leven. Ik bepaal nu wat er gebeurd en ik laat me niet langer meer leiden door mijn beperkende gedachten of de mensen om me heen. Ik heb nu nieuwe gewoontes die me ontspanning geven en helpen goed voor mezelf te zorgen. Ben zo blij!

Start nu direct met De Innerlijke Rust Methode!