Vrouw in wit shirt ligt met headphone ontspannen te luisteren naar meditatie-, adem- en hypnose oefeningen

Rust in je hoofd, zelfvertrouwen en meer....

Onbeperkt online ademhalingoefeningen, meditaties en hypnoses waar en wanneer het jou uitkomt.

Rust in je hoofd en meer zelfvertrouwen

Onbeperkt ademhalingsoefeningen, meditaties en hypnoses waar en wanneer het jou uitkomt.

Vrouw op het strand zit met handen boven haar hoofd in namaste en heeft innerlijke rust en een rustige geest

Rust in je hoofd

Van stress naar innerlijke rust

Vrouw met zelfvertrouwen en voelt zich krachtig met armen omhoog op een klif

Geloven in je zelf

Van onzekerheid en angst naar zelfvertrouwen

Vrouw met zelfliefde doet hartje met haar handen

Lief zijn voor jezelf

Van afwijzing naar zelfliefde

De adem- en hypnosemeditaties hebben al 1000+ mensen geholpen zelfvertrouwen op te bouwen, rust in het hoofd te krijgen, angsten te overwinnen, concentratie te verbeteren, energieker te voelen, meer eigenwaarden te ontwikkelen, beter te slapen, om te gaan met emoties etc.

Herken je jezelf hierin:

Je hoofd is vol en je lichaam uitgeput

Je voelt je gespannen, moe en onrustig

Je vindt jezelf niet goed, mooi, slim of vaardig genoeg

Je voelt je onzeker en onveilig

Je voelt je opgebrand

Je kijkt op tegen dingen

Je gelooft niet in jezelf en staat niet in je kracht

Je beperkende gedachten nemen de controle over je gevoelens, je gedrag en je leven

Je bent bang om fouten te maken en je mening te geven

Ik help ik je graag verder om rust in je hoofd en zelfvertrouwen te krijgen in het online platform 'adem, meditatie en hypnose'. 

Marjolein Groen op het strand in zittende houding

Ik verlangde naar rust in mijn hoofd

Mijn naam is Marjolein Groen en even stilstaan, dat kende ik vroeger niet. En ik was me er niet eens bewust van. Ik hield van de grenzen opzoeken en ze te overschrijden. Ik bleef altijd maar doorgaan. Want als ik niet door bleef gaan, dan dacht ik dat ik niet goed genoeg was. Of het niet waard was.

De zelfliefde en zelfacceptatie was ver te zoeken. ik wees mezelf liever af. En daarnaast was ik ook nog bang om fouten te maken en dat mensen me daardoor gingen afwijzen. Bang voor wat andere mensen van me denken.

Ik voelde me onzeker en gestrest, ik was bang om te falen en om afgewezen te worden. De innerlijke rust, dat is waar ik naar verlangde.....

Ik wilde de leiding weer hebben over mijn eigen leven, maar ik miste de energie en kracht. Ik dacht dat ik nooit meer uit die vicieuze cirkel zou komen..... totdat ik te lang was doorgegaan met mezelf uitputten en afwijzen.

Marjolein op het strand in yogahouding wild thing, ookwel Camatkarasana

Ik ging het anders doen....

Toen ik over mijn eigen grens was gegaan, moest ik verplicht ‘even stil staan’.  En dit werd vervolgens mijn grote inzicht om weer innerlijk rustig te worden. Ik besloot dat ik het zo niet meer wilde en  ging het anders doen waardoor ik mij krachtiger en energieker voel als ooit te voren!

Ik werd bewust van mijn belemmerende overtuigingen en hoe ze mij tegenhielden om mijn hart te volgen en te leven vanuit vertrouwen. Ik dacht namelijk dat ik niet goed genoeg was, dat ik geen fouten mocht maken en ik was bang wat andere mensen van me dachten. Dit gaf me veel stress.

Ik herontdekte de sprankelende energie van vroeger, de vreugde, het plezier en het allerbelangrijkste liefde voor mezelf. Ik doe nu waar IK blij van wordt.

Ik maak nu gezonde keuzes voor mezelf: ik weet waar mijn grenzen liggen en doe wat ik belangrijk vindt (ik volg mijn hart). Ik weet nu hoe ik ruimte voor mezelf maak (ik mag er zijn) en voel weer rust in mijn hoofd. En bovenal heb ik vertrouwen dat ik de juiste stappen en keuzes in mijn leven maak, omdat ik in verbinding ben met mezelf.

Vrouw heeft armen gespreid en opent zich voor vrijheid en transformatie

Dit kun jij nu ook!

Door verschillende methodes ontdekte ik dat mijn overtuigingen en gedachtes mij tegenhielden om mijn hart te volgen,  te leven vanuit vertrouwen en mijn hoofd rustig te houden. Ik besteedde meer tijd aan persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en me-time. Vooral door ademhalingsoefeningen, meditatie en hypnose leerde ik veel nieuwe dingen over mezelf waardoor ik onvoorwaardelijk mezelf kon zijn


Ik werd bewust van mijn belemmerende gedachten, maar leerde ook anders waar te nemen, ging mezelf waarderen en kon niet-helpende overtuigingen loslaten. En zo kreeg ik de leiding over mijn eigen denken, voelen en doen. 


Dit gunt ik ook voor jou! Daarom heb ik mijn jarenlange ervaring in stress en onzekerheid vertaalt in een online platform om een thuisbasis te bieden voor iedereen die innerlijke rust en zelfvertrouwen wil (blijven) ervaren.

Welke wonderen kan je verwachten?

Rust in je hoofd

Je leert je te ontspannen, waardoor je meer overzicht krijgt voor de dingen waar je nu geen tijd voor hebt en die je wel wilt.

Leven vanuit vertrouwen

Je durft jezelf te laten zien. Angst en onzekerheid houden je niet meer tegen om je dromen na te jagen.

Zelfliefde

Je laat los wat je tegenhoudt om jezelf te zijn en je hart te volgen.  En daardoor beleef je meer zelfwaardering.

Betere keuzes maken

Doordat je meer ruimte en helderheid hebt, krijg je meer duidelijkheid en richting over wat je wilt in het leven. Hierdoor maak je betere keuzes waardoor je je doelen en dromen kunt waarmaken. 

Groei en mogelijkheden

Je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt. Door de rust in je lichaam en in je hoofd, creëer je ruimte. Dit helpt je andere stappen te nemen in je leven.

Omgaan met emoties

We leven in een maatschappij waarbij we veel in ons hoofd zitten. Daarom is het goed om in contact te komen met je gevoelens, zodat je keuzes kunt maken die passen bij je hartsverlangens en je levensmissie.

Je krijgt toegang tot het 'Lichter Leven Platform' die zijn opgebouwd in verschillende thema's

Stap voor stap begeleid ik je door verschillende oefeningen zoals:

Adem

Bewuste adem

Ratio adem

Ujjayi pranayama

Kapalabhati

en meer....

Meditatie

Dankbaarheidsmeditatie

Mantra meditatie

Slaap meditatie

Mindfullnessmeditatie

en meer...

Hypnose

Zelfvertrouwen 

In je kracht komen

Angsten oplossen  

Conflicterende delen transformeren

en meer...

                "Your mind is your instrument. Learn to be its master" ~Remez Sasson                   

Helend ademwerk

Vrouw doet Pranayama - ademhalingsoefening - wisselademhaling - Analoma Viloma - Nadi Sodhana

Wist je dat ademwerk je stress met 78% kan verminderen? Naast dat het je hoofd rustig maakt, is ademwerk ook ontzettend helend voor je lichaam. 

Wetenschappelijke studies hebben bewezen dat het doen van ademhalingsoefeningen mentale voordelen heeft zoals stressreductie, beter slapen, reguleren van emoties, en ook fysieke voordelen zoals pijnbestrijding en het versterken van het immuunsysteem.

Adem is levensenergie die je letterlijk in je lichaam haalt en onder andere zorgt voor rust in je hoofd (mentale kracht), reiniging van je lichaam (ontgifting), versterking van je immuunsysteem, meer energie en verbinding te maken met je bewustzijn en onderbewustzijn. 

Daarom is het een goed idee om alle energie (ook gedachten en gevoelens) vrij te laten stromen met behulp van ademwerk en ademhalingsoefeningen (pranayama). Jouw adem is namelijk een weerspiegeling van je emotionele, mentale en spirituele gesteldheid.

Op het platform krijg je instructies en oefeningen over ademwerk en ademhalingstechnieken:

 • Je kunt verschillende ademhalingstechnieken doen waardoor je kunt uitvinden wat je het fijnste vindt.
 • Je ontdekt ademhalingstechnieken van oude yogabeoefeningen uit het oude India en ook de moderne aanpak met dezelfde principes en een meer wetenschappelijke aanpak.
 • Je ondervindt hoe je je ademhaling goed reguleert (wat zorgt voor meer zuurstofopname in het bloed en de hersenen).
 • Je ervaart dat ademhalingstechnieken een therapeutische en genezende werking kunnen hebben.
 • Je beleeft de vele voordelen zoals rust in je hoofd, zelfvertrouwen, innerlijke kracht, meer energie en het reguleren van je emoties wat goed is tegen angst. Kortom, je staat stevig in je schoenen.

"Zoals de wind rook en onzuiverheden wegdrijft uit de lucht,
                zo drijft Pranayama (ademwerk) de onzuiverheden van lichaam en geest weg"                      
~B.K.S. Iyengar

Magische meditaties

Vrouw op het strand zit met handen boven haar hoofd in namaste en heeft innerlijke rust en een rustige geest

Een ontspannen lichaam, rust in je hoofd en tegelijkertijd je geest en je gedachten trainen door te mediteren. Volgens onderzoek zijn mediterende mensen gelukkiger. Meditatie helpt je om bij je hart te komen en je geest weer scherp te krijgen, waardoor je diepere inzichten in jezelf krijgt en daardoor betere keuzes maakt. 

Bij mediteren gaat het om bewust worden van lichaam als geest, en het opnieuw contact maken met jezelf in het hier en nu. Er zijn veel verschillende meditatietechnieken. Naast dat het zorgt voor rust in je hoofd, vermindert het ook fysieke spanning, helpt het bij stress en onverklaarbare klachten (zoals ernstige vermoeidheid, concentratie- of geheugenproblemen, maagklachten, buikpijn, buikkrampen, darmklachten, hoofdpijn, pijn in nek en schouders). Daarom is het een goed idee om meditatie te integreren in je leven om alledaagse stress af te bouwen en innerlijke rust te vinden.

Op het platform krijg je instructies en oefeningen over meditatie en meditatietechnieken:

 • Je kunt verschillende meditatietechnieken doen waardoor je kunt uitvinden wat je het fijnste vindt.
 • Je ondervindt hoe je je hoofd rustig maakt en je emoties onder controle krijgt door middel van meditatie. 
 • Je ervaart dat je je gemoedstoestand en staat kan beïnvloeden door middel van meditatie.
 • Je ontdekt dat wanneer je je aandacht naar binnen keert, de gedacht tot rust komen en je diepere inzichten in jezelf krijgt waardoor je betere keuzes maakt.
 • Je beleeft de vele voordelen zoals rust in je hoofd, zelfvertrouwen, innerlijke kracht, beter slapen en het reguleren van je emoties wat goed is tegen angst.

                 "Where there is peace and meditatio there is neither anxiety nor doubt"                       
~St. Francis de Sales

Transformerende hypnoses

Vrouw heeft armen gespreid en opent zich voor vrijheid en transformatie

Tijdens een reis door je innerlijke werkelijkheid  ontdek je de beeldentaal of symboliek van je onderbewustzijn en de transformerende kracht daarvan. Hoe zou je leven eruit zien als jouw kritische stem zijn mond eens houdt? Met hypnose wordt je je bewust van de gesprekken die je in je hoofd voert met jezelf. Je ondervindt hoe je kunt zien wat er is, in plaats van wat je denkt te zien. Hypnose zet transformatieprocessen in gang waarbij je belemmerende overtuigingen loslaat voor een liefdevolle, zelfverzekerde en ontspannen jij!

Hoe het werkt? Hypnose is een natuurlijke trance waardoor je makkelijker nuttige suggesties opneemt en opslaat in het onderbewuste. Nuttige suggesties om rust, ontspanning, zelfvertrouwen, je energieniveau en creativiteit te verhogen, maar ook om van je angsten (zoals examenstress, faalangst of spreekangst) en onverklaarbare klachten af te komen (zoals migraine, hoofdpijn, allergie, maagklachten, buikpijn, eczeem). In hypnose heb jij altijd de controle en blijf je je bewust van elk moment. Dit waarborgt dat de suggesties goed aansluiten bij wat jij nodig hebt. 

Daarnaast kan je in hypnose aangename gevoelens opwekken en terwijl je je goed voelt opnieuw naar je problemen kijken. Je vindt hierdoor gemakkelijker nieuwe oplossingen die voor de hand liggen en die je jaren over het hoofd hebt gezien en zorgt dat de angst, spanning of onzekerheid e.d. verdwijnen.

Op het platform krijg je instructies en oefeningen over hypnoses:

 • Je kunt verschillende hypnoses doen in verschillende thema's of problemen.
 • Je ondervindt hoe je je hoofd rustig maakt en goede gevoelens kunt opwekken. 
 • Je ervaart dat je je gemoedstoestand en staat kunt beïnvloeden door middel van hypnose.
 • Je ontdekt dat suggesties je kunnen helpen om op andere manieren naar je problemen te kijken en nieuwe invalshoeken te ontdekken.
 • Je beleeft de vele voordelen zoals rust in je hoofd, zelfvertrouwen, innerlijke kracht en het reguleren van je emoties wat goed is tegen angst. 

                 "Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis"  ~Albert Einstein                     

Zoë

Ik durf weer...

Ik had veel ideeën, maar ik had faalangst. Jeetje, wat een stress gaf dat. Dit platform kwam als geroepen zodat ik weer stappen durfde te zetten. Ik sta nu stevig in mijn schoenen en dat voelt zo goed! Mijn denken is veranderd. Ik geloof nu sterk in mezelf en ik zie in dat ik het kan.

Let's do this!

Vrouw met koptelefoon voelt zich rustig en zelfverzekerd door het beluisteren van meditatie, hypnose en meer
€ 7,99 p/m
Eerste 10 dagen gratis

Probeer vrijblijvend 10 dagen gratis!

Jouw thuisbasis voor rust in je hoofd, zelfliefde en zelfvertrouwen.


 • Groeiend platform; iedere maand nieuwe updates/oefeningen
 • Geleide ademhalingsoefeningen, meditaties en hypnoses
 • Instructies en sessies
 • Een gevarieerd aanbod in technieken en thema's (zoals slaap, zelfvertrouwen, angsten, zelfliefde, dankbaarheid, mindfulness etc.) om te integreren in je leven
 • Toegankelijk voor desktop, iPad, mobiel
 • Beschikbaar waar en wanneer jij maar wilt
 • Ervaring is niet nodig, voor beginnend en gevorderd
 • De oefeningen zijn eenvoudig en zeer effectief
 • Uitleg over de effecten van de adem, meditatie en hypnose op lichaam en geest
 • Vaardigheden en technieken om beter om te gaan met stress, onzekerheid en angst
 • Stap voor stap begeleiding door het proces van het beheersen van je adem, je mind en je emoties als hulpmiddel voor lichamelijke en geestelijke gezondheid


Bonus:

 • Je krijgt er yogalessen en yoga nidra sessie bij (ook wel de bewuste psychische slaap genoemd)
 • De video's van de live adem- en hypnosesessies
 • Online community voor extra steun en support (niet verplicht)
Meteen starten
Je krijgt 10 dagen gratis toegang tot alle sessies en extra's. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.

Nog niet overtuigd? Dit is wat andere mensen erover zeggen

Ik ben zo dankbaar voor dit platform. Marjolein heeft een fijne stem en ze begeleid je goed door de oefeningen. Ik sta nu krachtiger in het leven en mijn chronische hoofdpijn is weg! Dank je wel!

Melanie
Wauw, ik voel me een stuk lichter sinds ik op dit platform van Marjolein ben gestart. Ik heb een hoop ballast al los kunnen laten. Een aanrader voor iedereen die meer rust en zelfvertrouwen wil hebben.

Lotte

Dit platform is een cadeau aan jezelf en gaat boven mijn verwachtingen uit. Ik slaap veel beter en voel me gewoonweg fantastisch. En het mooie is dat ik op ieder moment van de dag naar het platform kan.

Lucas

Toegankelijk en motiverend. Ik kampte  jaren met veel stress en onrust en de oefeningen geven me net dat zetje wat ik nodig heb om mij weer beter en gelukkig te voelen. Daarnaast is Marjolein kalm en gepassioneerd en dat merk je!

Olivia
Dit platform is te gek. De adem, meditatie en hypnose. Ik heb zoveel nieuwe inzichten gekregen en ik heb geleerd hoe ik mijn emoties  en gemoedstoestand kan veranderen. Ik ben dankbaar dat dit platform op mijn pad is gekomen.

Nikki
Dank je wel Marjolein voor dit platform. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en ook mijn lichamelijke klachten zijn sterk verminderd omdat ik geen stress meer heb. Echt te gek! Ik voel dat ik gewoon mezelf kan zijn.
Charissa

Voordelen van ademwerk, meditatie en hypnose

Of je nu rust in je hoofd wilt, betere focus en concentratie, goede nachtrust, meer zelfvertrouwen of meer in contact met je hart wilt komen of gewoon je prestaties wilt verbeteren, dit platfom helpt je. Ademwerk, meditatie en hypnose zijn zeer gunstig bij een groot scala aan mentale en fysieke problemen waarmee je alle systemen van je lichaam kunt versterken, stimuleren en in balans brengen.

Sterk immuunsysteem

Stress- en angstreductie

Meer energie

Beter slapen

Zelfvertrouwen en eigenwaarde

Emotieregulatie en -verwerking

Focus en concentratie

Geneest en zuivert lichaam en geest

Gedachten beheersen

Betere doorbloeding en vertraging hartratio

Tot inzichten komen

Onverklaarbare klachten genezen

Start nu direct met ademwerk, mediteren en hypnose

Gratis proberen
Je krijgt 10 dagen gratis toegang tot alle sessies en extra's. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.

Veel gestelde vragen

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom gaat dit mij helpen?

Ik heb verschillende deelnemers gehad met goede resultaten. Zij hebben nieuwe inzichten gekregen en krijgen steeds weer nieuwe oefeningen waarmee ze door kunnen ontwikkelen. Wat zij echt een groot voordeel vonden, was dat ik zelf ervaring heb met burn-out, onzekerheid en stress en dat ze zich daardoor écht begrepen en gesteund voelden. Daarnaast heeft mijn achtergrond als hypnotherapeut, coach en yogadocent een positieve bijdrage aan dit programma.  Tevens zorgt jouw besluit om het nu echt te gaan doen ervoor dat dit het moment is om voor jezelf te kiezen en je leven te veranderen. 

Wanneer kan ik starten en hoe meld ik me aan?

Je kunt meteen starten zodra je betaald hebt. Om je aan te melden klik je op de bestelknop. Je komt dan in de beveiligde betaalomgeving waar je je gegevens invult en de eerste maand betaalt met iDEAL of Bancontact. Je krijgt dan binnen enkele minuten e-mails toegestuurd met alle info om in te kunnen loggen. En dan kun je meteen aan de slag.

Met aanmelding geef je toestemming tot een maandelijkse automatische incasso van het abonnementsgeld. Het maandelijkse abonnementsgeld wordt afgeboekt van de bankrekening waarmee je de eerste betaling hebt gedaan.

Hoe kan ik opzeggen en wanneer?

Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen. Stuur uiterlijk 7 dagen voor het begin van je abonnementsperiode een e-mail met het verzoek tot beëindiging en we zullen je abonnement en de automatische afschrijvingen van het abonnementsgeld stopzetten.

Voor wie is dit online platform?

Dit online platform gaat over hoe je rust in je hoofd krijgt en hoe je jouw beperkingen daarin kunt oplossen. Innerlijke onrust ontstaan door bijvoorbeeld stress, onzekerheid, angst, afwijzing. Ook als je weinig energie hebt en altijd moe bent, is dit platform uitermate geschikt. Dus wil je rust in je hoofd, ontspanning, zelfvertrouwen, nieuwe inzichten, zelfbewustzijn en leren lief te zijn voor jezelf, en wil je hierin laten begeleiden? Go for it.

Heb je het te druk of geen tijd?

Dan zou het juist heel goed uitkomen zodat je helemaal tot rust komt. Als je voelt dat het 'nu even niet uitkomt’, dan komt er nooit een geschikt moment. En misschien is het juist een goed idee om je vrij te breken van deze overtuiging en je leven anders in te richten zodat je wel tijd 'kan' maken voor je zelf. Je zult zien, dat je gaat verlangen naar jouw momentjes.

Ik kan niet lang stilzitten en/of ben snel afgeleid. Is dit dan iets voor mij?

Ik laat je zien ademwerk, mediteren en hypnose op verschillende manieren werkt en dat iedereen het kan. Jij gaat jouw manier vinden. Zittend op meditatiekussen of op een stoel, liggend, wandelend, er is veel mogelijk. Daarnaast is het normaal dat je gedachten weleens afdwalen. Je zult merken dat ook jij op een gegeven moment 15 minuten kunt mediteren.

Is dit programma voor beginners of gevorderden?

Dit programma is geschikt voor beide. Als je al langer een half uur per dag mediteert, is het interessant vanwege mijn aanpak, de verdieping en de toevoeging van hypnose brengt transformatieprocessen op gang. Ben je beginnend of lukt het nog niet goed, dan begeleid ik je door de oefeningen heen.

Waarom zo goedkoop?

Nu kan je instappen voor een belachelijk lage prijs. Dat komt omdat het online platform groeiende is. Het wordt steeds aangevuld  met nieuwe oefeningen. Als je nu instapt voor deze waanzinnige prijs, dan is deze prijs voor de rest van je leven of totdat je opzegt. Wees er snel bij, want deze prijs is maar tijdelijk voor de eerste 50 leden.

Ik kan mijn gedachten niet stoppen. Heeft het dan zin om mee te doen?

Het gaat niet om het stoppen van je gedachten. Het gaat erom dat je je gedachten tot rust brengt er op een gezonde manier mee leert omgaan. Wanneer je je gedachten en gevoelens kunt zien voor wat ze zijn, laat je ze makkelijker los en ga je meer rust en voldoening ervaren.

Wordt het platform nog uitgebreid en aangevuld?

Jazeker. Er komen steeds nieuwe oefeningen en updates op, zodat jij je blijft ontwikkelen en het platform steeds completer wordt.

Mag ik voorstellen doen voor nieuwe oefeningen en thema's?

Graag zelfs, Ideeën en suggesties zijn zeer welkom. Stuur gerust een e-mail als je behoefte hebt aan een oefeningen en lessen voor een thema of onderwerp wat nog niet op het platform te vinden is.

De adem- en hypnosemeditaties van Marjolein 

hebben al 1000+ mensen geholpen om:

null  zelfvertrouwen op te bouwen

null  rust in het hoofd te krijgen

null  angsten te overwinnen 

null  concentratie te verbeteren

null  energieker te voelen

null  meer eigenwaarden te ontwikkelen

null  beter te slapen

null  om te gaan met emoties

Start nu direct met ademwerk, mediteren en hypnose

Ja, dat wil ik
Je krijgt 10 dagen gratis toegang tot alle sessies en extra's. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.