Healing Retreatdag

Laat spanningen en blokkades los en activeer het zelfhelend vermogen door diepe ontspanning en krachtige helingsmethodes!

Dat wil ik

Unieke helingsreis!

Tijdens deze retreatdag ga je onder leiding van Marjolein (ademcoach, hypnotherapeut en ceremonieel begeleider)  je verbinden met jezelf, ontspannen, je zelfgenezend vermogen stimuleren, spanningen en blokkades loslaten en hierdoor weer in je kracht komen.


Het lichaamswerk zoals zachte yogaoefeningen zijn fijn  voordat we gaan liggen om te ontvangen om het lichaam te activeren, want na inspanning volgt diepere ontspanning. Daarnaast helpt het om makkelijker uit je hoofd in je lijf te komen. 


De verbonden ademhaling geeft je gezondheid een boost en helpt je om onbewust vastgezette onverwerkte blokkades en emoties los te laten.


De hoofdmassage & energetische healing zorgen voor diepe ontspanning, heling op diepere lagen en om en fysieke en emotionele klachten te verminderen.


Tijdens de hypnotische meditatie of yoga nidra begeleid ik je naar diepe ontspanning en kan je inzichten krijgen en misschien wel klachten of uitdagingen oplossen door onbewuste programma’s te veranderen.


Om deze Healing Retreatdag helemaal compleet te maken ontvang je ook nog een soundhealing. De trillingen werken tot diep in je cellen door en een positieve werking hebben op je energiesysteem. Blokkades die in je lichaam vastzitten kunnen lostrillen. Er kunnen ook veel emoties vrijkomen. De soundhealing helpt je om deze emoties ook te verwerken en om ze een plek te geven.


En tussendoor genieten we ook nog van een heerlijke lunch en kunnen we ervaringen delen.

Programma

♡  Ademwerk

(verbonden adem met ademstops)

♡ Lichaamswerk
(zachte yogaoefeningen)
♡  Hoofdmassage
(met etherische oliën)


 ♡  Energetische healing 
(reiki, chakra healing, angellight)

♡  Hypnose / meditatie / yoga nidra

(transcendente reis naar je inner world)

♡ Soundhealing
(incl. klankschaalmassage en stemvork)

♡ Lunch, thee & lekkers

Review ⭐⭐⭐⭐⭐

null

Wij begeleiden je in een warm bedding. Er zullen maximaal 8 deelnemers zijn, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

De hoofdmassage en energetisch healing worden gedaan door:

Marjolein

Hypnotherapeut, Ademcoach, Energetic Soundhealer, Systemisch en NLP coach, Yogadocente en Ceremonieel begeleider

Samantha

Holistisch therapeut voor vrouwen, Reiki master, Baarmoeder en fertiliteit massagetherapeut, Ceremonieel begeleider: Vaginaal stomen

Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Vrouw in blauw hemd liggend op de grond

Adem

Wanneer we iets spannends of traumatisch meemaken zetten we onze adem vast. Daardoor krijgt je lichaam te weinig zuurstof. Dit kan allerlei vage klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, slecht slapen, migraine of andere vage lichamelijke klachten. Maar ook mentale klachten zoals slecht concentreren, burn-out, angst en depressie.  Deze gebeurtenissen of trauma’s slaan we op in ons lichaam (als onverwerkte blokkades en emoties) en we hebben niet geleerd deze weer los te laten. Met ademwerk open je en laat je los wat je onbewust hebt vastgezet op zowel fysiek, als mentaal niveau. 

Tijdens deze ademsessie begeleid ik je in een ademhalingstechniek (verbonden adem met ademstops) waardoor je in diepe ontspanning komt. Omdat je je lichaam van heel veel zuurstof voorziet, gaat je lichaam ‘aan’, voel je de energie door je lichaam stromen en daardoor kan het weer ontspannen.

Je komt dus op een liefdevolle manier in contact met jezelf en je lichaam.

 • Diepe ontspanning
 • Uit je hoofd, in je lijf
 • Meer energie
 • Weg met vage klachten
 • Verbeter je weerstand
 • Onverwerkte blokkades en emoties loslaten
 • Verminder pijnprikkels

Hoofdmassage

Massage van het hoofd en nek met etherische of essentiële oliën. Essentiele oliën hebben een snelle en merkbare werking omdat ze snel in de huid en vetweefsels trekken. De geuren van de oliën hebben invloed op je hersenen en zo ook op je emoties, stemming en gemoedstoestand. Etherische oliën worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun psychische werking.

Ze worden bijvoorbeeld ingezet bij het bestrijden van slapeloosheid, stress, angst, depressie, verbetering van de ademhaling, verlichting van verkoudheidsklachten.

Review ⭐⭐⭐⭐⭐

null

📸 Unienkfotografie

Laat spanningen en blokkades los en activeer het zelfhelend vermogen door diepe ontspanning en krachtige helingsmethodes!

Energetische healing

Om de energie weer te laten stromen en fysieke en emotionele klachten te verminderen onderga je een energy healing (o.a. reiki, chakra healing, angellight).

Met de energetische healing wordt de energie van de chakra 's en het energieveld rondom het lichaam in balans gebracht waardoor de energie weer kan stromen en fysieke en emotionele klachten verminderen. Zware energieën, spanningen en blokkades worden verwijderd. Door de energie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking gezet. Na een energetische healing voel je je bewuster, sterker, rustig, ontspannen en gevuld met sprankelende energie.

Hypnose meditatie / yoga nidra

Tijdens de hypnotische meditatie of yoga nidra begeleid ik je naar diepe ontspanning. Je maakt als het ware een transcendente reis naar je inner world waar je inzichten kan krijgen en misschien wel klachten of uitdagingen oplossen door onbewuste programma’s te veranderen.

Soundhealing

Klank- of soundhealing is een oeroude manier van heling voor je mentale, fysieke en emotionele gezondheid. Hoe werkt het? Klank is trilling en trilling raakt elk deel van je lichaam. Dit betekent dat je klank niet alleen met je oren waarneemt, maar met elke cel in je lichaam. Ook diep opgeslagen emoties kunnen zo bereikt worden. Zo kunnen de klanken contact maken met dieperliggende blokkades die opgeslagen zijn als bijvoorbeeld overtuigingen in de cellen. Thema's zoals angst, ego, jaloezie, pijn, depressie en ook blijheid kunnen hierdoor aangeraakt worden. Deze zullen transformeren zodat je meer ruimte in jezelf voelt.

Ook komen de hersengolven door de trillingen in een andere frequentie dan normaal. Je ervaart daardoor een diepe ontspannen staat, de levensenergie gaat stromen, afvalstoffen worden verwijderd en je bewustzijn verruimt. Gedachten komen tot rust. Je hart opent zich. Ladingen, weerstand en angst worden losgelaten.

Tijdens de soundhealing maak je een 'reis'. De beelden, symbolen en eventuele andere ervaringen die je mag ontvangen, geven veel informatie. Informatie over het thema wat er in je leven speelt, waar je aan werkt of de antwoorden waar je naar op zoek bent.

De trillingen werken tot diep in je cellen door en een positieve werking hebben op je energiesysteem. Blokkades die in je lichaam vastzitten kunnen lostrillen. Er kunnen ook veel emoties vrijkomen. De soundhealing helpt je om deze emoties ook te verwerken en om ze een plek te geven.

 • Kalmeert en herstelt de geest - diepe ontspanning
 • Verlicht pijnen
 • Vermindert stress, angst en depressie
 • Versterkt immuunsysteem
 • Transformeer blokkades, opgeslagen emoties
 • Ervaar meer ruimte in jezelf
 • Levensenergie gaat stromen
 • Afvalstoffen worden verwijderd

We gebruiken klankschalen en andere rustgevende instrumenten, zoals stemvorken, tinghsa, kosha's, happy drum en ocean drum, sjamaanse drum, rainstick, ratels, kalimba, fluit en nog veel meer indiase en andere inheemse instrumenten.


De klankschaal en stemvork worden op het lichaam geplaatst (wanneer dit natuurlijk oké is voor jou).

Review ⭐⭐⭐⭐⭐

null

Deelnemer van de yoga retraite transformatieweek Portugal doet yogahouding - Adelaar - Garudasana

Lichaamswerk / zachte yogaoefeningen

Het lichaamswerk zoals zachte yogaoefeningen zijn fijn  voordat we gaan liggen om te ontvangen om het lichaam te activeren en daarna makkelijker te kunnen zakken in ontspanning. Want na inspanning volgt diepere ontspanning. 

Het helpt ook om makkelijker uit je hoofd in je lijf te komen. 

En omdat we deze dag veel liggen (tijdens ademwerk, hoofdmassage, energetische healing, hypnotische meditatie / yoga nidra, soundhealing) is het ook belangrijk tussendoor ons lichaam weer even te bewegen.

Datum

18 mei 2024

of schrijf je in voor de wachtlijst

Kosten

177 euro

Tijd

11:00 - 16:30

Locatie

Hellevoetsluis (Zuid-Holland)

Nu slechts: 177 euro

Healing Retreatdag

Ga je mee op deze unieke helende reis?


Dit levert het je op: 

 • Diepe ontspanning en heling op diep niveau
 • Loslaten spanningen en blokkades
 • Opladen
 • Meer energie 
 • Een sterker immuunsysteem
 • Activatie zelfhelend vermogen


Dit is alles wat je krijgt:

 • Ademwerk (verbonden adem met ademstops)
 • Lichaamswerk (zachte yogaoefeningen)
 • Hoofdmassage (met etherische oliën)
 • Energetische healing (reiki, chakra healing, angellight)
 • Hypnose / meditatie / yoga nidra (transcendente reis naar je inner world)
 • Soundhealing (ervaar klankschaal en stemvork op je lichaam)
 • Lunch, thee & lekkers
 • Persoonlijke aandacht
  (ervaring niet nodig)

Zet je op de wachtlijst

Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe datum bekend is van de Healing Retreatdag.

Your information is safe with us

Wat anderen van de evenementen van Marjolein vinden:

Jeetje wat ben ik thuis gekomen bij mezelf. Ik voel me een stuk beter, meer ontspannen en kan tijd voor mezelf maken. Ik ben jullie echt zo dankbaar🙏voor al het geduld en de liefde die jullie geven, ik heb dit gevoeld en dat was enorm fijn🥰 Ik kom zeker terug.
Petra
Marjolein geeft zo'n vertrouwen dat het allemaal goed is en zij je helpt om erdoorheen te gaan. Ik voel me nu lichter en rustiger✨
Miranda Wijers
Door de combinatie van diverse technieken die Marjolein gebruikte, ben ik tijdens een uitermate comfortabele journey tijdens diepe rust tot inzichten gekomen.
Marite Barg