Vrouw geeft vrouw energetische healing

Inner Healing journey

Thema: innerlijke rust, zelfvertrouwen of zelfliefde

Inner Healing journey

Thema: innerlijke rust, zelfvertrouwen of zelfliefde

Ontspan

Kom tot rust en laat je in de watten leggen.

Zelf-heling

Stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Kom in je kracht

Krijg weer vertrouwen en leef vanuit je hart.

Unieke combinatie van klank, hypnose en energetisch werk

Voel je je ook wel eens onrustig of onzeker in al de uitdagingen die je tegemoet gaat? En zou je jezelf opnieuw willen ontdekken? Laat je dan meenemen in deze unieke Inner Healing Journey. De reis is voor heling, zelfbewustzijn, om weer in je kracht te komen en persoonlijke groei. In de groep zal je verbinding ervaren en uitdagingen/problemen in het leven herkennen.

 

Na afloop voel je je herboren. Je bent ontspannen en vertrouwt op je kracht. Alles in je omgeving stroomt weer en je leeft vanuit je hart.

Wat krijg je:

  

Ritueel

Ritueel passend bij het thema om bijvoorbeeld zware energieën los te laten of om te groeien.

Korte massage

Massage van het hoofd of de voeten met essentiële oliën passend bij het thema om te aarden in het moment.

Energetische healing

Om de energie weer te laten stromen en fysieke en emotionele klachten te verminderen

Hypnose-/transcedentereis

Om meer inzicht in jezelf te krijgen en klachten of uitdagingen op te lossen door onbewuste programma’s te veranderen.

Klankbad

Een warm bad van klanken, trillingen en vibraties die een positieve werking hebben op ons eigen energiesysteem.

Ritueelpakket voor thuis

Essentiële oliën roller passend bij het thema, theezakje en andere benodigdheden voor het ritueel.
Ik heb bij Marjolein meegedaan met de Inner Healing Journey. Het was een geweldige reis. De hypnosesessie vond ik geweldig. Altijd gedacht dat ik niet onder hypnose gebracht kon worden. Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost. De uniek klanksessie en de energetische healing brachten mij in hogere sferen. Ik kon alles loslaten en kan eindelijk bepaalde dingen een plek geven. Ik voelde me oprecht een ander mens na deze reis. Ik volg ook andere lessen bij Marjolein en deze zijn stuk voor stuk heerlijke. Niets hoeft – alles mag – een moment voor mijzelf. Ik gun ieder mens een Healing Journey en de yogalessen bij Marjolein. Een prachtig mens!
Anke
Anke

Zegt jouw hart 'Ja'?

We beginnen deze reis met een ritueel. Daarna gaan we ontspannen liggen en start jouw helende reis. Je ontvangt een korte massage (hoofd of voeten) met essentiële oliën. De essentiële olie is passend bij het thema van deze reis.

Daarna volgen het klankbad, de hypnose-/trancedentereis en de energetisch healing. Hieronder een korte uitleg daarover.

Klankbad

De ruimte wordt gevuld met klanken van verschillende instrumenten zoals klankschalen, tinghsa, kosha's, happy drum en ocean drum, ratels en nog veel meer. Dit voelt als een warm bad van klanken, trillingen en vibraties die een positieve werking hebben op ons eigen energie systeem en de tonen kunnen ervoor zorgen dat de energiefrequenties in het menselijke lichaam weer op elkaar worden afgestemd. Al miljoenen jaren worden klanken gebruikt voor healing.

Klanken (muziek) helpen niet alleen om ons fijn of ontspannen te voelen, maar kan ook oude herinneringen naar boven brengen zodat je deze  kunt verwerken. De innerlijke reis raakt je op vele niveaus en geeft je ruimte om te ontspannen en te genieten. Laat de klanken jou raken, zodat je het lied van je eigen hart weer kan horen.

Hypnose-/trancedentereis

De hypnose is natuurlijk ook afgestemd op het thema. Met hypnose krijg je meer inzicht in jezelf en kunnen klachten of uitdagingen oplossen door je onbewuste programma’s te veranderen.

Tijdens de hypnose maken we een reis naar jouw innerlijke wereld en wordt er gebruik gemaakt van jouw voorstellingsvermogen. Hypnose is eigenlijk niets anders dan openstaan voor suggesties. Het is een ontspannen staat/trance, een verhoogde “leertoestand” van je onderbewustzijn. En in die toestand kan je goede suggesties geven, zaadjes planten, die jou verder helpen.

Daar is niets engs aan. Soms denken mensen dat ze de controle verliezen. Maar dat is zeker niet zo, want jij houdt altijd zelf de controle. Jouw onderbewuste laat jou namelijk niet iets doen wat je niet wilt. En waarschijnlijk ben jij al heel vaak in hypnose geweest. We zitten allemaal voortdurend in zo’n trance toestand. Als kind altijd, maar ook als volwassene. Voorbeelden:

  • Je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt.
  • Je gaat helemaal op in een bioscoopfilm en kunt niet geloven dat het al pauze is.
  • Je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen.


Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen. En het is ook nog eens zeer ontspannend, want een kwartier diepe hypnose staat gelijk aan een paar uur diepe slaap.

Energetische healing

Met de energetische healing wordt de energie van de chakra 's en het energieveld rondom het lichaam in balans gebracht waardoor de energie weer kan stromen en fysieke en emotionele klachten verminderen. Zware energieën, spanningen en blokkades worden verwijderd. Door de energie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking gezet. Na een energetische healing voel je je bewuster, sterker, rustig, ontspannen en gevuld met sprankelende energie.

soundhealing met klankschaal
€ 77,-

Inner Healing Journey

  • Kom tot rust en laat je door ons in de watten leggen.
  • Stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam, waardoor je je lekker in je vel voelt.
  • Krijg weer vertrouwen, zelfliefde en innerlijke rust en leef vanuit je hart.
  • Inclusief ritueelpakket voor thuis, thee en iets lekkers.


Door de persoonlijke begeleiding, is er beperkt plek.


Locatie: In een yurt in Tinte


Wil je ook lekker ontspannen voelen?

Krachtiger voelen?

Meer rust in je hoofd en zelfliefde hebben?

Dan is dit het meest complete aanbod wat je tegen zult komen. Je profiteert van de begeleiding van een deskundige in bewustzijn en heling.